Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Фільм «Вода-2»: розкрито нові таємниці

У світі науки 12952 перегляди

Опубліковано - 24.01.2008 10:43 | Всі новини | Версія для друку

Фільм «Вода-2»: розкрито нові таємниці
Фільм «Вода-2»: розкрито нові таємниці
Минулий рік здивував кіноманів тим, що бестселером став не голлівудський бойовик а документальний фільм «Вода». Втім, як зізналися його творці, за кадром залишалося 150 годин унікального матеріалу і 1200 сторінок розшифровок інтерв’ю.

Відтак знаний міжнародний проект дістав логічне продовження – фільм «Вода-2». Його DVD-версію на Йордан в Україні презентувала компанія «Музикальний центр» при партнерстві з ТМ «Моршинська».

Про що фільм? Про таємниці, співзвучні з таємницями египетських пірамід і глибин ДНК людини. Про те, чого нам не вистачає, і що могло б зробити нас щасливішими. Про дар, котрий ми називаємо життям, і котрий було довірено єдиній у світі речовині, здатній його зберегти — воді.

Не випадково знана марка природньої води ініціювала появу в Україні фільму «Вода-2». Адже саме вода пам’ятає своє природнє походження і наділена особливими властивостями. Вона не тільки заряджається емоціями від усього, що зустрічає на своєму шляху. Вона – джерело нашої енергетики і навіть може зцілювати. Тим паче, що організм людини майже на дві третини складається з рідини, мозок – на 77 %, м’язи – на 80%.

Обрії, що відкриваються перед нами у ракурсі найновіших досліджень структури води, просто неймовірні: завдяки пам’яті води ми зможемо лікувати і себе, і планету, зможемо керувати погодою і прогнозувати поведінку стихії. У фільмі про свої досліди розповідають всесвітньо відомі вчені з Японії, США, Великобританії, Австрії, Ізраїлю, Росії, Казахстану. А японський дослідник Масару Емото демонструє фотографії емоцій води. Форма кристалів, що утворюються при цьому, – від розкішної геометрії до повного хаосу – змінювалася в залежності від того, що саме «чула» вода: комплімент чи образу, музику Вівальді чи тяжкий рок.

У «Воді-2» детально досліджено факти, про які, як стверджує продюсер проекту Саїда Медведєва, не було сенсу розповідати в першому фільмі. Наприклад, про те, чому не варто пити чай з людиною, що вас недолюблює, що таке милосердні ліки і як може вплинути на долю цілого народу «вода гніву». Нас чекає ще немало сюрпризів на стежці пізнання таємниць нашої давньої знайомої, про котру, як виявляється, ми майже нічого не знаємо.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «У світі науки»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Якщо знаєш себе і супротивника, то завжди виграватимеш. Якщо знаєш себе, але не знаєш супротивника - один раз переможеш, всі інші - програєш. Якщо не знаєш ні себе, ні його - завжди програватимеш”
Цзу Дзинь

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.