Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Show must go on! Парламентський “гай-гуй “Антината”, соло: Симоненко-Янукович

Політика 4504 перегляди

Опубліковано - 5.02.2008 12:48 | Всі новини | Версія для друку

Show must go on! Парламентський “гай-гуй “Антината”, соло: Симоненко-Янукович
Show must go on! Парламентський “гай-гуй “Антината”, соло: Симоненко-Янукович
Більш ніж 50 депутатів від фракцій Партії регіонів, блоку Юлії Тимошенко і блоку “Наша Україна - Народна Самооборона” блокують трибуну Верховної Ради. Одні - з метою зірвати засідання, інші - провести.

Під час обговорення проекту порядку денного, депутати почали висловлювати свою незадоволеність окремими пропонованими питаннями і стягуватися до трибуни.

При цьому між депутатами від БЮТ, що знаходяться в президії зліва від голови парламенту Арсенія Яценюка, і депутатами ПР, які підійшли, виникла сутичка.

Під час обговорення порядку денного фракція Блоку Литвина запропонувала винести на розгляд у вівторок законопроекти про зміни в законодавство про державні закупівлі.

Ця пропозиція не отримала підтримки, але депутати вирішили повернутися до її обговорення.

Як повідомлялося, Голова Верховної Ради Арсеній Яценюк оголосив перерву у роботі парламенту на 30 хвилин для проведення погоджувальної ради лідерів фракцій.

Верховна Рада закрила першу сесію і відкрила другу.

Як повідомлялося раніше, сьогодні у парламенті із щорічним посланням мав виступити Президет України Віктор Ющенко. Проте, проросійскі фракції КПУ та ПР, висуваючи нереалістичні умови, блокують пленарне засідання. Очевидна й їхня мета - провокація кризи влади у сподіванні знову опинитися біля корита суспільних благ і звично занурити туди свої брудненькі рученятка.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли ж ви гризете та їсте один одного, то глядіть, щоб не знищили один одного!”
Біблія

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.