Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- українська мова посіла друге місце в світі за мелодійністю після італійської. Також її визнали третьою найкрасивішою мовою в світі за такими критеріями, як фонетика, лексика, фразеологія та побудова речень після французької та перської мов на мовному конкурсі, що пройшов у Парижі в 1934 році...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Російські адміральці підробляють на українських радіочастотах. Незаконно, зрозуміло

Скандал 5768 переглядів

Опубліковано - 11.02.2008 17:32 | Всі новини | Версія для друку

Російські адміральці підробляють на українських радіочастотах. Незаконно, зрозуміло
Російські адміральці підробляють на українських радіочастотах. Незаконно, зрозуміло
Чорноморських флот РФ здає в оренду українські радіочастоти комерційним структурам, що суперечить Угоді про статус та умови перебування Флоту на території України.

Такого висновку дійшов Український державний центр радіочастот.

Про це заявив перший командувач Військово-Морських Сил України, представник Української народної партії, віце-адмірал Борис Кожин, повідомля прес-служба УНП.

“Радіочастоти, які діють на території України, – це власність Української держави, а для військових потреб російського флоту на орендованій ним території лише тимчасово надаються визначені частоти», - наголосив Борис Кожин.

Як зазначив віце-адмірал Кожин, «висновок Українського державного центру радіочастот про те, що ЧФ РФ продавав радіочастоти для потреб комерційних структур, можна розцінювати як порушення ст. 10 Угоди про статус та умови перебування ЧФ РФ на території України.”

Цією статтею встановлено, що необхідно уникати непотрібних радіоперешкод, тому виділення радіочастот радіоелектронними засобами військових формувань Росії має чітко регулюватися і обґрунтовуватися в окремих угодах».

«Необхідний перелік радіочастот для російських ВМФ у Севастополі Росія надала торік, однак використовує їх не за призначенням. А жодна додаткова угода не дозволяла Росії здавати українські радіочастоти в оренду комерційним структурам. Тому такі дії Росії є прямим порушенням угоди від 1997 року», – наголосив Борис Кожин.

“Нецільове використання українських радіочастот, виділених для Чорноморського флоту РФ, може призвести до трагедії – зміни напрямку руху ракет, цілей наведення для військової техніки тощо,» - додав він.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Знаєте, що таке малорос? Ні? Паршивець, просто кажучи, ні те ні се. Він, бачите, собі з походження — українець, з виховання — руський, з переконань — неук у всьому, що торкається рідного народу, по вдачі — боягуз, себелюб, раб. От це — малорос.”
Володимир Винниченко

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.