Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Президет Ющенко поїхав до Президента Путіна

Влада 4242 перегляди

Опубліковано - 12.02.2008 12:12 | Всі новини | Версія для друку

Президет Ющенко поїхав до Президента Путіна
Президет Ющенко поїхав до Президента Путіна
Президент України Віктор Ющенко відбув із дводенним робочим візитом до Російської Федерації.

Сьогодні, 12 лютого, Президент України проведе зустріч із Президентом РФ Володимиром Путіним у форматі віч-на-віч.

Після зустрічі відбудеться засідання Українсько-Російської міждержавної комісії, за результатами якої планується підписання Віктором Ющенком та Володимиром Путіним двосторонніх документів: «Плану дій Україна – Росія до 2009 року (першочергові заходи у двосторонніх відносинах)» та «Протоколу Другого засідання Українсько-Російської міждержавної комісії».

Також сьогодні Глава Української держави проведе зустріч із головними редакторами провідних російських ЗМІ в Державному інформаційному агентстві «ИТАР-ТАСС».

13 лютого у Москві Президент України зустрінеться з представниками української громади, ознайомиться з діяльністю Культурного центру України у Москві та покладе квіти до пам’ятника Тарасові Шевченку.

У складі офіційної делегації Секретар Ради національної безпеки і оборони України, секретар Української частини Комісії Раїса Богатирьова, Міністр закордонних справ України, голова Української частини Підкомітету з міжнародного співробітництва Володимир Огризко, Перший віце-прем’єр-міністр України Олександр Турчинов, Міністр освіти і науки України, голова Української частини Підкомітету з питань гуманітарного співробітництва Іван Вакарчук, Міністр оборони України, голова Української частини Підкомітету з питань безпеки Юрій Єхануров, заступник Глави Секретаріату Президента України Олександр Чалий.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли хоч в невеличкій частині народу жевріє ідея незалежності, коли хоч частина народу має змогу виявляти волю нації, то це ліпше, ніж коли нидіє цілий мозок нації в рабстві, атрофуючи в цілій нації волю до самостійного життя”
Дмитро ДОНЦОВ

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.