Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Нардепи стомилися від шоу? Чи надійшла інша команда від замовника?

Влада 4546 переглядів

Опубліковано - 12.02.2008 15:00 | Всі новини | Версія для друку

Нардепи стомилися від шоу? Чи надійшла інша команда від замовника?
Нардепи стомилися від шоу? Чи надійшла інша команда від замовника?
У Верховній Раді України планується провести вечірнє пленарне засідання.

Про це повідомив під час брифінгу лідер фракції БЮТ Іван Кириленко.

"Сьогодні сподіваємося о 16 годині відбудеться вечірнє засідання і, сподіваюся, результативне голосування, бо вибрали лише безконфліктні, соціальні законопроекти", - зазначив Кириленко.

За його словами, до порядку денного на сьогодні будуть включені «резонансні соціальні, а не політичні конфліктні питання».

Зокрема, наголосив Кириленко, лідерам фракцій вдалося досягти порозуміння щодо розгляду законопроекту про прожитковий мінімум, підтримку сільської медицини, законопроекту щодо держзакупівель, законопроекту щодо внесення змін до Господарського кодексу, а також щодо законопроекту про зменшення чисельності Збройних сил.

«Це те, що домовлено між лідерами», - сказав Кириленко.

"Після засідання Ради фракції збираються зібратися і обговорити порядок денний на середу, до якого внести і резонансні політизовані питання, зокрема, про десять президентських законів, імперативний мандат і зняття недоторканності, продовження реформи управління держави та кадрові питання”, - додав лідер БЮТ.

Кириленко відзначив, що сторони проводили дискусію з "чистого листа" і питання НАТО, затримання Миколи Рудьковського тощо не обговорювалися.

"Можна говорити про те, що крига вже трохи скресла. Щойно на засіданні керівників фракцій ми домовилися про розблокування роботи Верховної Ради", - сказав журналістам заступник голови фракції "Наша Україна - Народна Самооборона" Роман Зварич.

"Це рішення керівників усіх фракцій. Сьогодні о 16-й відкриється засідання Верховної Ради, на якому ми розглянемо низку неполітичних питань", - сказав нардеп.

"Ймовірно, це наслідки стрімкого падіння рейтингу Партії регіонів. Зрозуміло, для них це блокування стало сильним ударом по політичному реноме. Адже вони йшли на вибори, обіцяючи, що будуть забезпечувати конструктивну співпрацю, системність у роботі і таке подібне. Ця системність за їхньою версією звелася до того, що ми сьогодні вони перетворили сесійний зал на якийсь цирк", - сказав Роман Зварич.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

3нання буває двох видів. Ми самі знаємо предмет або ж знаємо, де знайти про нього відомості ”
Бенджамін Франклін

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.