Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Тимошенко пропонує створювати новий фундамент справедливої держави

Подія дня 8185 переглядів

Опубліковано - 10.07.2006 19:06 | Всі новини | Версія для друку

БЮТ переходить у стан створення нового фундаменту для розбудови справедливої і демократичної держави
БЮТ переходить у стан створення нового фундаменту для розбудови справедливої і демократичної держави
Лідер БЮТ Юлія Тимошенко вважає нову коаліцію нелегітимною і заявляє про перехід до радикальних методів протидії.

"Ми переходимо в радикальну боротьбу, ми не дамо сьогодні залишити Україну в тому горі, в яке її завели продажні та безхребетні політики", - сказала вона після засідання фракцій БЮТ та "Нашої України".

За словами Тимошенко, фракція БЮТ усіма законними методами буде боротися за те, щоб "така коаліція не жила".

До того ж лідер БЮТ в черговий раз висловила свої особисті наполягання на дострокових парламентських виборах.

"Наша фракція ще буде це питання обговорювати, але моя особиста позиція – це дострокові вибори парламенту", - заявила Тимошенко.

"І якщо хтось скаже, що вже втомився від цієї постійної політичної боротьби, я і моя команда теж втомилися, але іноді потрібно чіткі рішення приймати. З такою коаліцією майбутнього в України немає, і навіть натяку на майбутнє в нашого народу немає", - додала вона.

"Я можу твердо сказати, що якщо у політичних демократичних сил не залишиться мужності, щоб зупинити цей, по суті, державний переворот, то вважайте, що достойних політиків в Україні немає", - заявила вона, додавши, що це питання буде обговорюватись у фракції, у блоці, але, на її особисте переконання, необхідні дострокові парламентські вибори.

За словами Тимошенко, коаліція у складі Партії регіонів, СПУ та КПУ не є легітимною не лише з політичних, але й з моральних причин.

"Фракція СПУ декларувала помаранчеві цінності, а сьогодні вони підтримали клан. Комуністи декларували комуністичну ідеологію, а зараз практично підтримали олігархів", - заявила Тимошенко.

"Люди за комунно-кримінальну коаліцію не голосували", - сказала вона, додавши, що через порушення всіх процедур і термінів створення коаліції юридичної легітимності також немає.

Також Юлія Володимирівна піддала сумніву легітимність антикризової коаліції з морального боку.

"Сьогодні коаліцію створили комуно-олігархи, тому вона комуно-кланова, або комуно-кримінальна – на це мораль нашого суспільства ніколи не дасть добро, це фактично заганяти нашу Україну на декілька віків назад і повертатися до того, проти чого ми боролись під час нашої революції", - наголосила вона.

Також Тимошенко зауважила, що юридично ця коаліція також нелегітимна, оскільки при її створені були порушені всі процедури – зокрема, не витримані терміни, передбачені Конституцією для формування коаліції.

Ю.Тимошенко підкреслила, що "БЮТ абсолютно чітко буде знаходитись в опозиції, і вважаємо, що всі зради, все моральне падіння, всі підкупи, корупція, які призвели до такого формату коаліції в парламенті, а фактично комуно-олігархічного формату коаліції, всі ці зради, підкупи, ґвалтування і моральні падіння ніколи не дадуть нормальної основи, нормального фундаменту для розбудови справедливої і демократичної держави, і тому ми переходимо в стан самої радикальної боротьби і не дамо Україну залишити в тому горі, в яке продажні безвольні політики завели нашу країну"
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Подія дня»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Той, хто проявляє жалість до ворога, безжалісний до самого себе”
Френсіс Бекон

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.