Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Регіональна “Антината” із кримінальним примаком

Скандал 5455 переглядів

Опубліковано - 15.02.2008 12:13 | Всі новини | Версія для друку

Регіональна “Антината” із кримінальним примаком
Регіональна “Антината” із кримінальним примаком
Як виявилося, під час потасовки біля президії парламенту між нардепами опозиції та коаліції відбулося не тільки групове руйнування недоторканості недоторканих, а й пролилася кров.

Про це повідомив народний депутат Юрій Кармазін.

"Позавчора серйозно поранили депутата з БЮТ. І ніхто про це не повідомив. Про всякий маразм, що хтось комусь покусав руку - повідомляли засоби масової інформації, серйозно говорили і по телебаченню. А те, що людині розбили голову - і це зробив депутат із "регіонів" - про це ніхто не сказав! Прізвище того депутата, що вдарив, є Саламатін. І я хотів би, щоб Янукович приніс вибачення українському народу за це і виборцям, і щоб зараз не було подвійних стандартів по відношенню до того самого Луценка. Луценко побився з Черновецьким - це засуджує пан Янукович. А те, що його член фракції при блокуванні б'є в голову страшенно серйозно людину - це він не засуджує!", - сказав Кармазін.

Замість післямови. Те що нардепи-регіонали не товаришують із Законом, уся Україна переконалася ще у минулому скликанні, коли він кулаків нардепа-регіонала постраждала знімальна група СТБ. Цей злочин, до речі, досі залишається безкарним.

А як відомо - безкарність породжує інші злочини. Тепер, народний обранець Соломатін спричинив тілесні ушкодження своєму колезі. Пересічному українцеві за це "світив" би солідний термін позбавлення волі. Оскільки, в даному випадку постраждалим є народний депутат при виконанні службових обов'язків.

Проте, як бачимо із слів Кармазіна, навіть у його уяві юриста, спотвореній тривалим депутатством, Закон, виявляється - не однаковий для усіх. Бо він веде мову не про притягнення Соломатіна до відповідальності, встановленій Законом, а про публічні вибачення. Чого зазначена стаття Кримінального Кодексу, як мотивації безвідповідальності будь-кого, не передбачає.

І як на нас, пересічних виборців - це, м'яко кажучи, дивує. І нам вельми хотілося, аби диполомований юрист Кармазін пояснив нам, сіреньким виборцям, чим саме кулак нардепа відрізняється від кулака кожного із нас? Принагідно, ми б хотіли почути й очільника ГПУ Медведька, за якими такими критеріями він, як страж Закону, візначає, які злочинні дії бачити, а яких просто не помічати? Адже, загальновідомо, що кримінальні справи щодо посягань на житття та здоров'я державного діяча порушуються не тільки за заявою потерпілого, а й за фактом події.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Навчаючи інших, ми вчимося самі”
Сенека

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.