Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Серіал "Міліцейська бійка". Нетвереза рукопашна із криміналітетом

Скандал 6845 переглядів

Опубліковано - 15.02.2008 13:49 | Всі новини | Версія для друку

Серіал "Міліцейська бійка". Нетвереза рукопашна із криміналітетом
Серіал "Міліцейська бійка". Нетвереза рукопашна із криміналітетом
Начальник Державного Департаменту ДАІ МВС України Сергій Коломієць заперечує бійку між співробітниками ДАІ та “Беркуту” в одному з ресторанів Ужгорода. Міліція знешкодила криміналітет.

Про це він заявив сьогодні на прес-конференції у Києві.

Начальник ДАІ зазначив, що поширена у ЗМІ інформація про згаданий інцидент «дещо не відповідає дійсності».

«Бійки між працівниками ДАІ і «Беркутом» не було», – сказав Коломієць.

За його словами, 6 лютого співробітники Закарпатської ДАІ та бійці спецпідрозділу «Беркут» проводжали своїх кіровоградських колег, які майже місяць працювали на Закарпатті.

В якийсь момент до приміщення зайшов раніше судимий чоловік і, побачивши співробітника «Беркуту», котрий колись його затримував, спробував зав’язати з ним бійку. З огляду на такий перебіг подій, працівники МВС, які на той час не виконували службових обов’язків, викликали наряд міліції. Почувши про це, відвідувач закладу «викликав своїх хлопців з битами». Втім, і його, і осіб, яких він покликав «на допомогу», затримала міліція, – розповів начальник ДАІ.

Як повідомлося раніше, міський голова Ужгорода Сергій Ратушняк на прес-конференції 14 лютого заявив, що 6 лютого понад 100 працівників ДАІ та «Беркуту» влаштували бійку в одному з ресторанів міста.

Як повідомив прес-секретар міського голови Олег Подербій, 6 лютого 2008 року в ужгородському ресторані "Деца у нотаря" група працівників "Беркуту" чисельністю 20 чоловік проводила банкет. В цьому ж закладі відпочивали працівники закарпатської ДАІ, які проводжали своїх кіровоградських колег.

З нез’ясованих причин між працівниками правоохоронних органів зав’язалася бійка. І правоохоронці вийшли "з’ясовувати стосунки" на подвір’я ресторану.

Працівники ДАІ викликали підмогу, і до ресторану прибули їхні колеги. В свою чергу "Беркут" викликав свій черговий наряд та інших працівників, які також приїхали і включилися в бійку.

Далі за дзвінком громадянина України Л., який також брав участь у бенкеті з працівниками "Беркуту" , до ресторану прибули незнайомці з бейсбольними битами. Останніми на місце бійки приїхали представники спецпідрозділу "Сокіл".

В бійці серйозно постраждав один із правоохоронців, решта дістали легкі травми і за допомогою не зверталися.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Скільки рабів, стільки ворогів”
Сенека

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.