Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- під час англо-бурської війни (Південна Африка) в 1899-1902 роках, командир одного з загонів бурів українець Юрій Будяк, врятував від розстрілу одного молодого англійського журналіста. Згодом останній допоміг Ю.Будяку вступити до Оксфордського університету. В 1917 році Ю.Будяк працює в уряді Української Народної Республіки. В 1943 році Юрій Будяк помирає в радянському концтаборі. Англійського журналіста звали .... Уїнстон Черчілль....
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Завтра БЮТ і НУНС прийдуть на пленарне засідання

Влада 4849 переглядів

Опубліковано - 18.02.2008 13:01 | Всі новини | Версія для друку

Завтра БЮТ і НУНС прийдуть на пленарне засідання
Завтра БЮТ і НУНС прийдуть на пленарне засідання
Завтра коаліція спробує розблокувати роботу парламенту. Не виключено, що ця спроба буде продуктивною.

«Завтра, о десятій ранку дві фракції – БЮТ і НУНС - зареєструються і прийдуть до сесійної зали, щоб працювати, - заявив сьогодні на брифінгу лідер фракції НУ-НС В'ячеслав Кириленко.

«Але якщо ми знову побачимо кульки, то це будуть виключно проблеми Партії регіонів, - зауважив він, - Ми наполягаємо на тому, що різночитання в питанні НАТО мають бути зняті виключно шляхом парламентського голосування».

«Сьогодні зранку відбулася нарада у голови Верховної Ради. На ній був присутній і лідер Партії регіонів. ПР оприлюднила свою позицію щодо небажання працювати без жодних додаткових пояснень». - повідомив журналістів Кириленко. Він наголосив, що "без будь-яких мотивів «регіонали» пропонують, аби робота парламенту розпочиналась не раніше, ніж у четвер".

Кириленко зазначив, що «пропозиції щодо підписання політичної угоди, висунуті головою ВР, теж були відкинуті. Хоча текст щодо НАТО влаштовував практично всіх учасників парламентської дискусії».

«Пропозиції голосувати по черзі за п’ять постанов щодо НАТО теж відкинуті опозицією, - повідомив Кириленко, - На нашу думку, у цій дискусії можна було б знайти істину , якби це питання справді цікавило опозицію».

«Якщо вони ситуативно заходять до сесійної зали, коли потрібно ухвалити потрібні для них рішення, це говорить про те, що НАТО для них є не більше ніж розмінною монетою для вирішення більш приземлених і корисливих питань», - переконаний лідер фракції.

«Насправді, завдання, які поставили перед собою «регіонали» і комуністи – це зміна формату коаліції, заміна спікера і прем’єр-міністра. Саме цим пояснюється усе, що відбувається сьогодні під парламентською трибуною». - зазначив Кириленко.

Він також наголосив, що «коаліція і наша фракція зокрема готові до компромісу. Але те, що будь-які наші пропозиції відкидаються - ще раз підтверджує, що НАТО використовується «регіоналами» лише як привід для свого повернення до влади».

«Таке повернення може статися лише за результатами виборів, - переконаний Кириленко, - Якщо ж опозицію цікавить оформлення своєї діяльності через закон про парламентську опозицію - ми готові приймати цей закон».

«Нас мало хвилює «стовбичення» ПР перед парламентською трибуною, - заявив Кириленко, - Думаю, це належним чином оцінять і виборці, які бачать, що ПР займається запусканням повітряних кульок замість того, щоб приймати важливі для країни законодавчі рішення» .

Кириленко також нагадав, що «до завершення 30-денного терміну, протягом якого парламент може бути розпущений, лишається 23 дні. Ми не є прихильниками позачергових виборів, але якщо ПР ставить собі за мету це – це її вибір і треба, щоб вони про це відверто сказали».

Між тим, за даними джерел, які заслуговують на довіру, завтра до коаліції може приєднатися Блок Литвина, депутати якого теж вкрай незадоволені примітивним шоу, яке влаштували у парламентській залі оППозиціонери під проводом Януковича.

Минулого тижня безперспективну позицію парламентських шоуменів із нардепівськими значками піддав критиці й лідер Блоку Володимир Литвин.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Кількатисячолітня безперервна традиція густонаселеної Пра-України... дає сучасним українцям доказ непорушності володіння своєю землею упродовж тисячоліть. Треба визволитися від змови істориків”
Юрій Липа

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.