Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Гоголь, зупиняючись у німецьких готелях, підписувався як “Гоголь-українець”. Гоголя не любили в Росії, бо героїчною і красивою показував він Україну, а нерозумною і дикою Московщину. “Киньмо Московщину… Для кого ми працюємо?… Поїдемо до Києва, адже він наш, не їхній”, – писав він у листі до другого українця – Михайла Максимовича, видатного нашого вченого-природознавця, історика, філософа, фольклориста.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Президія НСНУ уповноважена заявити, що ширкачі злегка прибрехали

Скандал 5594 перегляди

Опубліковано - 21.02.2008 01:16 | Всі новини | Версія для друку

Президія НСНУ уповноважена заявити, що ширкачі злегка прибрехали
Президія НСНУ уповноважена заявити, що ширкачі злегка прибрехали
Партія НСНУ оприлюднила офіційну позицію щодо групи втікачів із партії. Нашоукраїнці підозрюють, що демарш нардепів не має нічого спільного із тим, про що вони заґвили публічно.

Ми подаємо заяву президії НСНУ без змін та коментарів:

“Заява Президії Народного Союзу «Наша Україна»

У зв’язку з виходом Віктора Балоги і ще шістьох осіб з лав Народного Союзу «Наша Україна» Президія партії вважає за необхідне висловити офіційну позицію з цього питання.

Кожен політик має право вільно вийти з будь-якої партії і обрати інший шлях самореалізації. Однак відповідальні політики чесно інформують суспільство про причини і цілі своїх дій. Цілком очевидно, що приводи, подані нашими колишніми колегами як підстави виходу з партії, є надуманими.

Заявляти про вихід з партії, почесним Головою якої є Президент України, обґрунтовуючи це бажанням підтримати Президента, не тільки аморально, але й абсурдно. Цілком очевидно, що такими діями наші колишні однопартійці свідомо чи несвідомо шкодять як Президенту Ющенку, так і найбільшій політичній силі, на яку Президент спирається в парламенті та суспільстві.

Не менш абсурдними є звинувачення в недемократичності партійного життя, особливо якщо з ними виступають люди, які не лише давно не беруть участь у роботі керівних органів партії, а й місяцями навіть не бувають у її офісі.

«Наша Україна» була й залишається демократичною парламентською партією України, партією Майдану, партією Президента Ющенка. Ми послідовно працюємо для забезпечення єдності демократичної коаліції і реалізації зобов’язань, які підтримав український народ, обираючи Президента Ющенка і нинішній склад парламенту. Ми не зійдемо з цього шляху і не зрадимо своїх виборців.

Ми також нагадуємо, що, вийшовши з партії, п’ятеро народних депутатів залишаються членами фракції Блоку «Наша Україна – Народна Самооборона» і мають виконувати волю виборців, коаліційну угоду і рішення фракції, або добровільно скласти депутатські мандати.

Ми запевняємо наших виборців, що і надалі докладемо усіх зусиль, аби пропрезидентська демократична більшість у парламенті була непорушною.”
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Бог, що створив світ і все, що в ньому, бувши Господом неба і землі, не в рукотворних храмах живе ”
Діяння апостолів, 17, 24

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.