Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- свій шлях до Місяця радянський «Луноход» розпочав в Україні. Для підготовки команди, що ним керувала, та для випробовувань самого апарата в кримських горах під Сімферополем було створено спеціальний «місяцедром». У 70-х на Місяць було запущено всього два «трактори» — «Луноход-1» та «Луноход-2». Під час виконання місячної місії «трактористи» теж знаходилися в Криму — у центрі керування в селищі Шкільне. Пізніше зі Шкільного керували роботою космічних кораблів «Союз», брали участь у здійсненні першої міжнародної стиковки «Союз»-«Аполон», відстежували перший, і єдиний, політ радянського «човника» «Буран». Після проголошення незалежності України центр у Криму було майже повністю знищено...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Як і очікувалося, нардепівська балаканина “за столом” - імітація діяльності

Політика 4142 перегляди

Опубліковано - 25.02.2008 17:18 | Всі новини | Версія для друку

Як і очікувалося, нардепівська балаканина “за столом” - імітація діяльності
Як і очікувалося, нардепівська балаканина “за столом” - імітація діяльності
Лідер фракції НУ-НС В'ячеслав Кириленко сумнівається, що в наступний понеділок на засіданні Погоджувальної ради лідерів парламентських фракцій буде ухвалене рішення про розблокування роботи парламенту.

"Ми не впевнені, що й у понеділок Партія регіонів знову не підніме питання про блокування роботи пленарних засідань. Мені здається, що результати "круглого столу" самі вказують на це", - сказав Кириленко в інтерв'ю журналістам по закінченню засідання "круглого столу" за участю лідерів фракцій і голови Верховної Ради України.

«Та критика, яка лунала зараз на "круглому столі", говорить про те, що лідери фракцій, які не входять до більшості, не готові до сприйняття тих здебільшого компромісних пунктів, які внесені до політичної угоди головою Верховної Ради», - сказав він.

За словами Кириленка, ніяких конструктивних пропозицій "на так званому круглому столі" внесено не було для розблокування роботи парламенту.
У той же час він підкреслив, що якщо для фракцій Партії регіонів і Комуністичної партії дійсно принципове питання НАТО, то фракція НУ-НС готова проголосувати за всі постанови по даному питанню у той спосіб, котрий лідери фракцій визначать як погоджений.
Крім того, Кириленко відзначив, що його фракція готова проголосувати за компромісний проект постанови по НАТО, внесений спікером.

Як один з варіантів лідер НУ-НС запропонував розглянути питання по НАТО в парламенті після того, як громадяни України будуть проінформовані про діяльність Альянсу. "Ми готові взагалі не голосувати по постановах по НАТО, оскільки це те питання, що викликає занадто гарячі емоції в залі Верховної Ради ", - сказав він.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Слово, що йде від серця, проникає в серце”
Нізамі

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.