Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- під час англо-бурської війни (Південна Африка) в 1899-1902 роках, командир одного з загонів бурів українець Юрій Будяк, врятував від розстрілу одного молодого англійського журналіста. Згодом останній допоміг Ю.Будяку вступити до Оксфордського університету. В 1917 році Ю.Будяк працює в уряді Української Народної Республіки. В 1943 році Юрій Будяк помирає в радянському концтаборі. Англійського журналіста звали .... Уїнстон Черчілль....
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Тимошенко послала Морозу повітряний поцілунок

Політика 10159 переглядів

Опубліковано - 11.07.2006 15:59 | Всі новини | Версія для друку

Новостворена коаліція заблокувала вихід до трибуни парламенту представника від БЮТ Олександра Турчинова (фото УНІАН)
Новостворена коаліція заблокувала вихід до трибуни парламенту представника від БЮТ Олександра Турчинова (фото УНІАН)
Фракція Партії регіонів закликає Президента України Віктора Ющенка налаштувати блок «Наша Україна», почесним головою якого він є, до конструктивного діалогу. Про це сказав Євген Кушнарьов, виступаючи в сесійній залі. Його виступ супроводжувався звучанням мегафонів і виттям сирен.

Кушнарьов назвав цинізмом дії БЮТ і “Нашої України”. Він зауважив, що ніхто сьогодні не порушує, а ні Конституції, а ні регламенту, тому блокування роботи ВР є просто безглуздим і свідчить про глибоку неповагу до парламенту, як вищого законодавчого органу, і до всього українського народу, який обирав парламент. При цьому Кушнарьов підкреслив, що три фракції, які сформували антикризову коаліцію, підтримало більше половини України, повідомляє «Газета по-українськи».

Кушнарьов звернувся до «Нашої України» і БЮТ з пропозицією “одуматись”.

- У вас ще є можливість об’єднатись з нами і зробити все можливе для виходу з кризи? Ми готові до об’єднання з представниками всіх політичних сил, які ставлять вище інтереси людей, ніж працевлаштування Тимошенко і Порошенка, - сказав він.

Також він звернувся до Президента з проханням закликати свою політичну силу до конструктивного діалогу заради об’єднання країни.

Також в сесійній залі під супровід мегафонів виступили представник СПУ Іван Бокий та лідер комуністів Петро Симоненко. У своєму виступі вони розповіли, чому їх політичні сили прийняли рішення вступити до антикризової коаліції.

Під час виступу Мороз звернувся до Юлії Тимошенко з проханням заспокоїти свою фракцію. На що вона, глузуючи, послала йому повітряний поцілунок-метелика і галас від виття сирен продовжився.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Скільки рабів, стільки ворогів”
Сенека

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.