Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


МОССАД озброює українських політиків

Захист держави 7811 переглядів

Опубліковано - 1.03.2008 03:08 | Всі новини | Версія для друку

Пістолет IMI SP-21 Barak - чи не такою сучасною зброєю за зрадництво нагороджені українські політики?
Пістолет IMI SP-21 Barak - чи не такою сучасною зброєю за зрадництво нагороджені українські політики?
Український політикум носить іменну зброю, отриману від МОССАДа? І за які такі заслуги?

Не так давно, народний депутат Геннадій Москаль оприлюднив шокуючу інформацію про стан справ із нагородною зброєю в Україні.

Народний депутат вважає, що ухвалення закону про зброю, який би передбачав вільне володіння нею, - передчасний крок для України.

"При тому депресивному стані, в якому знаходиться Україна, ще роздати зброю - і все, можна емігрувати від гріха подалі до Парагвая", - заявив депутат в інтерв`ю "Київському телеграфу".

Геннадія Москаля хвилює відсутність в Україні законів, що визначають володіння мисливською зброєю, короткоствольною і нагородною. "Ми потихеньку почали розбиратися з нагородниою і виявили приголомшливий бардак, - заявив депутат. - Ось хто у нас згідно із законом має право нагороджувати зброєю? Президент - згідно закону про державні нагороди, міністр МВС і міністр оборони, але тільки своїх підлеглих - згідно дисциплінарному статуту. У нас же пороздавали пістолети всім підряд. Міністр оборони Гриценко навіть нагородив деяких депутатів з Партії регіонів "за популяризацію НАТО".

Якийсь Сіоністський форум Ізраїлю нагородив пів -України імпортною зброєю. Стали перевіряти, що це за контора така, — виявилось, просто громадська організація російськомовних ізраїльтян. Але у свій час нею керував діючий офіцер МОССАДа, який в 1995 році попався на шпигунському скандалі в Москві, намагаючись завербувати співробітника космічної розвідки.

Так от, колишнє керівництво СБУ, майже вся служба держохорони, яка оберігає Президента, прем`єр, голова Верховної Ради одержали зброю від МОССАДа. Просто жах якийсь!

Керівники контррозвідувальних органів нагороджуються представниками розвідок інших країн, проти яких вони повинні працювати! І більше всього нагороджень — від спецслужб Ізраїлю і Міноборони Грузії. У другому випадку взагалі нонсенс: країна, що має дві зони збройних конфліктів, роздає зброю наліво і направо."

Геннадій Москаль висловив намір звернутися з депутатським запитом до міністра внутрішніх справ Луценка, щоб "це анулювати і провести перереєстрацію".

Депутат стверджує, що йому не вдалося знайти митних декларацій на цю зброю : "І що найцікавіше: ніхто не надав митні декларації, невідомо, як зброя потрапила до України з Ізраїлю і Грузії! Я робив запит на митницю - інформації немає. Зате є якась Асоціація підтримки українських дипломатів, якась Міжнародна школа охоронців, і всі вони нагороджують зброєю.... Це вже пістолетоманія, прямо Рембо якісь."

Сайт "Збройний магазин" в свою чергу так прокоментував цю ситуацію -

Судячи з усього, вся причина в неврегульованості збройового законодавства в Україні - просте небажання державних мужів займатися цією темою бо всі стволи вже отримані за заслуги перед розвідками чужих держав... А як ще до цього відноситися? Половина уряду - зрадники?! Якщо це буде доведено, то невідомо, чим воно закінчиться....
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Захист держави»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Хто не знає свого минулого, той не вартий свого майбутнього. Хто не шанує видатних людей свого народу, той не вартий пошани”
Максим Рильський

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.