Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- українська мова посіла друге місце в світі за мелодійністю після італійської. Також її визнали третьою найкрасивішою мовою в світі за такими критеріями, як фонетика, лексика, фразеологія та побудова речень після французької та перської мов на мовному конкурсі, що пройшов у Парижі в 1934 році...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Ющенко звільнив Рибачука. Добалакався

Влада 5619 переглядів

Опубліковано - 4.03.2008 14:58 | Всі новини | Версія для друку

Ющенко звільнив Рибачука. Добалакався
Ющенко звільнив Рибачука. Добалакався
Радник Президента Віктора Ющенка Олег Рибачук напередодні в ефірі 5 каналу назвав недоцільною публічну критику Кабінету Міністрів Секретаріатом Президента.

Президент України Віктор Ющенко своїм Указом звільнив Олега Рибачука від виконання обов`язків радника Президента України (поза штатом).

Текст документу розміщено на офіційному сайті глави держави.

"Критика конструктивна припустима на будь-якому рівні, але питання в іншому, чи потрібно цю критику робити публічною. Якщо ми говоримо про партнерів, які працюють у коаліції, тобто через інші механізми, а не через засоби масою інформації з'ясовувати стосунки", - сказав Рибачук в інтерв'ю 5 каналу.

На його думку, таке публічне з'ясування відносин послабляє існуючу конструкцію єдиної команди - Президент, коаліція й створений нею уряд.

"Є така конструкція, яка у Президента виникла вперше й виникає питання, навіщо її послабляти? Такого формату відносини не викликають довіри до цієї коаліції й правлячої команди", - зазначив він, повідомляє Кореспондент.

Як повідомлялося, експерти Агентства моделювання ситуацій вважають, що розбіжності Секретаріату з Кабміном сприяють руйнуванню коаліції у Верховній Раді.

Перший віце-прем'єр-міністр Олександр Турчинов вважає, що Секретаріат Президента не наділений повноваженнями критикувати Кабінет Міністрів.

Раніше Секретаріат Президента звинуватив Кабмін у спробі переглянути домовленості Президента Віктора Ющенка і Президента Росії Володимира Путіна за новими умовами постачань газу в Україну.

19 лютого Секретаріат висловив стурбованість адміністративними методами Кабміну для впровадження заходів із зниження рівня інфляції.

Рибачука було призначено позаштатним радником Президента 11 грудня 2007 року. До цього призначення він був штатним радником Ющенка, до призначення Віктора Балоги, очолював Секретаріат Президента України.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Найкращий державний устрій для будь-якого народу - це той, який зберіг його як ціле”
Мішель Монтень

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.