Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Газова війна. На крантиках іще залишився запас різьби, як козиного агрументу

Газоват 7558 переглядів

Опубліковано - 4.03.2008 21:33 | Всі новини | Версія для друку

Різьба на венилі - найінтелектуальніший аргумент керманичів московитської “наддержави”
Різьба на венилі - найінтелектуальніший аргумент керманичів московитської “наддержави”
“Газпром” скоротив о 20.00 мск (19.00 за київським) ще на 25% постачання газу в Україну. Не виключаються подальші скорочення постачань газу, обумовленні міжнародними договорами та публічними домовленостями Президентів.

Про це заявив офіційний представник ВАТ «Газпром» Сергій Купріянов.

Під силовий тиск в ультиматуми, «Газпром» закликає Україну негайно відновити переговорний процес з постачань газу в країну.

«Ми закликаємо українську сторону до негайного відновлення переговорів», - сказав Купріянов.

Представник «Газпрому» не виключив ще одного скорочення постачань, якщо Україна не повернеться до переговорів з концерном: «Якщо українська сторона так і не повернеться за стіл переговорів, я не виключаю, що буде прийняте рішення про ще одне скорочення постачань».

«Переговори не тільки не зрушилися з мертвої точки, але навіть і не були відновлені. Наші українські колеги не прилетіли до Москви. Єдиною відповіддю з їх боку став прес-реліз, в якому фактично стверджується, що компанія «Нафтогаз України» може почати несанкціонований відбір газу з обсягів, призначених європейським споживачам. Тому за станом на даний момент постачання газу для споживачів України, як і було заявлено раніше, скорочені ще на 25%», -сказав Купріянов.

Він пояснив, що на 27 млн. кубометрів на добу скорочені постачання по газовимірювальній станції (ГВС) «Суджа» і на 8 млн кубометрів - по ГВС «Валуйки».

«Ми закликаємо українську сторону негайно продовжити переговори, при цьому, безумовно, постачання газу європейським споживачам продовжуються в повному обсязі», - додав Купріянов.

Як повідомлялося, сьогодні «Газпром» скоротив ще на 25% постачання газу в Україну, довівши загальне скорочення постачань палива до 50%.

Після цього скорочення добові постачання газу в Україну складуть 69,3 млн. куб. м на добу.

НАК «Нафтогаз України» вважає, що обмеження постачань газу до України суперечать головному принципу технічних умов взаємин між ВАТ «Газпром» і НАК «Нафтогаз України» в газовій сфері. «А саме забезпечення НАК «Нафтогаз України» безперебійного і безаварійного транзиту російського газу для європейських споживачів, за умови забезпечення газового балансу України», - наголошується в повідомленні.

Від “Аратти”: незабаром російські керманичі публічно поздоровлятимуть тамтешнє жіноцтво із традиційним совітським святом - Жіночим Днем, який завдяки українському керівництву, має повне право називатися Міжнародним.

Лунатимуть пафосні високопарні фрази та дифірамби від чоловіків-політиків. А поза тим - ті ж самі особи не вибираючи засобів, не зважаючи на такі забобони, як честь - воюватимуть із жінкою-прем'єром. Щоб на її місце протягнути нікчемного чоловіка, гопника. Як за біографічним минулим, так і за станом душі.

І за для отих шкурно-дерибанних устремлінь вони ладні на все, навіть залишити без тепла та елементарних санітарних умов сотні тисяч породіль і немовлят в Україні.

А може для Путіна і Медвєдєва українці - гої, по відношенню до яких, їм, “обранним”, можна усе?
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Газоват»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Все, що йде поза рами нації, це або фарисейство людей, що ітернаціональними ідеалами хотіли би прикрити свої змагання до панування одної нації над другою, або хворобливий сентименталізм фантастів, що раді би широкими “вселюдськими” фразами прикрити своє духове відчуження від рідної нації...”
Іван Франко

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.