Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Луценко попередив ДАЇ - буде виганяти немилосердно

Влада 4236 переглядів

Опубліковано - 22.03.2008 18:25 | Всі новини | Версія для друку

Луценко попередив ДАЇ - буде виганяти немилосердно
Луценко попередив ДАЇ - буде виганяти немилосердно
Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко запевняє, що звільнятиме керівників Державтоінспекції, якщо спостерігатиметься зростання дорожньо-транспортних пригод, особливо з тяжкими наслідками.

про це міністр заявив сьогодні у Вінниці, виступаючи на розширеній виїзній колегії МВС.

«Якщо в будь-якому регіоні буде збільшення ДТП… Також начальника ДАІ там не буде», - сказав Луценко.

Продовжуючи тему діяльності Державтоінспекції, він поінформував, що найближчим часом розпочнеться «комплексне відпрацювання МРЕВ». При цьому міністр запевнив, що в разі виявлення незаконної реєстрації автомобілів, також будуть застосовуватися суворі кадрові висновки. Він нагадав, що через незаконну реєстрацію автомобілів лише в минулому році державний бюджет недоотримав 3 млрд. грн.

Міністр внутрішніх справ також обіцяє звільняти з посад правоохоронців за приховування справ.

«Якщо в будь-якій області буде знайдено більше 10 прихованих справ, постраждає начальник УВС і начальник штабу. Якщо їх буде понад 50 – пишіть заяву», - сказав Луценко.

Юрій Луценко заявив, що готовий ліквідувати службу внутрішньої безпеки в регіонах, якщо не буде результату боротьби з корупцією в міліцейських лавах.

За словами Луценка, на нещодавно проведеній нараді зі співробітниками служби внутрішньої безпеки він поставив умову, «якщо до 15 квітня не буде результату по боротьбі з корупцією, я скорочу штат співробітників ВБ в регіонах, а найкращих переведу до Києва», - сказав Луценко.

При цьому він додав, що перебуваючи в Києві співробітники внутрішньої безпеки виїжджатимуть в регіони з негласними місіями.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація або спільнота людей, що не використовуватиме свій інтелект, уважається за тварин, котрі не мають інтелекту взагалі. Таких людей можна використовувати як робочу худобу або матеріал залежно від вибору чи уподобань”
Таємна доктрина так званої «Більдерберзької групи»

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.