Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Росія відкрито погрожує Україні військовими заходами

Захист держави 6564 перегляди

Опубліковано - 11.04.2008 13:11 | Всі новини | Версія для друку

Юрій Балуєвський
Юрій Балуєвський
Про можливість вчинення заходів військового характеру проти України сьогодні заявив начальник Генштабу ЗС РФ генерал армії Юрій Балуєвський.

У разі вступу в НАТО України та Грузії, Росія буде вимушена для забезпечення своєї безпеки вжити заходи військового та іншого характеру.

"Однозначно, Росія вчинить дії, спрямовані на забезпечення своїх інтересів поблизу державних кордонів. Це будуть не тільки військові заходи, це будуть заходи іншого характеру", - сказав Балуєвський.

Кажучи про те, про які саме заходи йде мова, начальник Генштабу сказав: "Ми почекаємо - питання неоднозначне".

"Населення України виступає однозначно не за вступ України в НАТО. Незважаючи на так званий референдум в Грузії, згідно з яким близько 70% підтримали (цю ідею), ще не вечір, подивимося", - заявив Балуєвський, повідомляє РІА "Новості".

Від "Аратти". Офіційні посадовці України, які за своїм статусом несуть відповідальність за безпеку держави та існування України як окремої державного утворення, поки що відмовчуються. Певно, є більш нагальні питання. Хоча, маємо попередити: у випадку військових заходів з боку Росії, на всіх ваших "проектах" - типу дерибану землі, розбазарювання державної власності, розведення бджіл та таке інше, можна буде поставити жирний хрест.

В цивілізованих країнах (до співробітництва якими так прагне Україна), як мінімум, така одіозна особа, як самопроголошений губернатор Малоросії (а за сумісництвом - посол Росії в Україні), великий шанувальник українського сала та горілки "Гетьман" Віктор Чорномирдін давно був би оголошений персоною нон-грата.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Захист держави»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Почуття єдності нації неможливе без поваги до себе…”
Гарріет Бічер-Стоу

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.