Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Хто керує РНБО: Президент чи секретарка?

Скандал 5954 перегляди

Опубліковано - 13.04.2008 19:13 | Всі новини | Версія для друку

Хто керує РНБО: Президент чи секретарка?
Хто керує РНБО: Президент чи секретарка?
Раїса Богатирьова відверто зізналася землякам, яку політику вона реалізує на державній посаді України.

Член Політвиконкому Партії регіонів, голова Ради національної безпеки і оборони України Раїса Богатирьова заявляє, що її посада дає змогу проводити в РНБО політику Партії регіонів.

Про це вона сказала, виступаючи в Донецьку на XVII конференції Донецького обласного відділення Партії регіонів.

За словами Богатирьової, для неї демократія в Партії регіонів, - це "перш за все, можливість бути незалежною щодо найголовнішої лінії долі кожної людини – від духовної, до економічної свободи".

"І саме це, я вважаю, дає мені змогу сьогодні проводити політику нашої партії на тому місці, на якому я перебуваю", - наголосила вона, пояснивши: "Тому що Рада національної безпеки - це орган якоюсь мірою опозиційний до будь-якого уряду, саме з цього майданчика можна створити можливості знайти здатність, переконати владу прислухатись до опозиції і знайти правильний шлях руху".

"Думаю, що ті важелі і можливості, які сьогодні є у мене на посаді секретаря РНБО, дадуть мені змогу зробити нашу політику збалансованішою, прагматичнішою і створить умови, для ухвалення точних і зважених державних рішень", - підсумувала Богатирьова.

Від “Аратти”: ми умисно залишили помилку в інформації інформагенції, оскільки вона повністю відповідає змісту сказаного Раїсою Василівною землякам-донеччанам.

Бо насправді політику діяльності РНБО, відповідно до чинного законодавства і Конституції визначає Президент України, який там головує. І ніяка ПР, ні БЮТ, ні НУ, ні навіть КПУ - не повинні бути для гаранта і Головнокомадувача "керівною та спрямовуючою силою".

І для нас є дуже дивним, що секретарка РНБО вважає, що зазначений орган має бути опозиційним до законнообраного і сформованого, відповідно до Конституції, уряду України. Ми ретельно перечитали усі діючі законодавчі акти щодо РНБО, але не знайшли жодного натяку на зазначену функцію цього органу влади. Як і права посадової особи "Секретаря РНБО" визначати його політику.

Проте, ми знайшли у Конституції чітку норму, яка прямо забороняє Президенту делегувати свої повноваження, хоча б частково і тимчасово, будь-якій іншій посадовій особі.

Між тим, не таємниця, чиї політичні замовлення виконує в Україні ПР, і хто, за визнанням одного із керівників Держдуми РФ Островського, фінансує ці замовлення. І відтак, у нас виникло питання, яке вже давно непокоїть кожного виборця: чому посадовці державних структур, підпорядкованих Президенту Ющенко не тільки не виконують своїх посадових повноважень, а й постійно привласнюють собі повноваження Президента, при чому - явно не в інтересах держави Україна.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Марно пояснювати дурням і начальникам: перші слухають і нічого не розуміють, другі все розуміють і тому не слухають”
Михайло Мамчич

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.