Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Хроніка клептоманії. Допа і Гепа гідно конкурують із Космосом

Регіональні новини 11042 перегляди

Опубліковано - 15.04.2008 18:36 | Всі новини | Версія для друку

Хроніка клептоманії. Допа і Гепа гідно конкурують із Космосом
Хроніка клептоманії. Допа і Гепа гідно конкурують із Космосом
Харківська Самооборона вимагає від нардепів негайно призначити дострокові віибори міського голови та ради.

“Ми стоїмо на позиції нагального переобрання міської влади, оскільки численні порушення законів України з боку харківської влади суперечать передвиборним гаслам Михайла Добкіна. Ми можемо стверджувати, що мер Харкова не виконує й не може в подальшому належним чином виконувати свої безпосередні обов’язки”. говориться у заяві.

“Неозброєним оком видно маніпуляції з розподілом земельних ділянок в місті Харкові. У підсумку земля потрапляє до рук «друзів» мера Харкова Михайла Добкіна та секретаря міськради Геннадія Кернеса. Ділянками також «нагороджуються» корумповані судді за прийняття рішень, вигідних Михайлу Добкіну та Геннадію Кернесу”. наголошують харківські самооборонці.

На думку харків'ян, за час керівництва “солодкої парочки” - Добкіна і Кернеса, Харків перетворився у другу столицю української корупції. За “рік влади регіоналів у Харкові на чолі з Михайлом Добкіним перша столиця перетворилася на другу корумповану столицю держави”. - наголошується у заяві.
“Твердження місцевої влади про покращення життя мешканців Харкова лунають на фоні розкрадання коштів, які заплановано витратити на ремонт харківських доріг та реформування у сфері житлово-комунального господарства. Це яскраво простежується під час організації тендерів, коли переможцями стають лояльні до влади підприємства, що забезпечують «відкат» (наприклад, компанія «Нью-сістем Ам», тендер щодо аеропорту)”. - засвідчують харків'яни.

Подальше перебування Добкіна і Кернеса на чолі місцевої громади принижує гідність чесних городян. “Гучні корупційні скандали, хабарництво в судах, бандитські витівки на мирних демонстраціях та мітингах, численні прояви корисливих дій влади на чолі з Михайлом Добкіним та Геннадієм Кернесом стали постійними супутниками одного з найбільших міст України, принизливими синонімами інтелігентного Харкова”. - заявляють харківські самооборонці.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Регіональні новини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ніколи нічого не замишляйте проти Росії, тому що на кожну вашу хитрість вона відповість своєю непередбачуваною дурістю ”
Отто фон Бісмарк

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.