Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- під час англо-бурської війни (Південна Африка) в 1899-1902 роках, командир одного з загонів бурів українець Юрій Будяк, врятував від розстрілу одного молодого англійського журналіста. Згодом останній допоміг Ю.Будяку вступити до Оксфордського університету. В 1917 році Ю.Будяк працює в уряді Української Народної Республіки. В 1943 році Юрій Будяк помирає в радянському концтаборі. Англійського журналіста звали .... Уїнстон Черчілль....
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Сліди корупціонерів Київщини ведуть на Банкову

Скандал 5275 переглядів

Опубліковано - 21.04.2008 13:41 | Всі новини | Версія для друку

Сліди корупціонерів Київщини ведуть на Банкову
Сліди корупціонерів Київщини ведуть на Банкову
Народний депутат від БЮТ Костянтин Бондарєв сьогодні на прес-конференції оприлюднив документи, які свідчать про розкрадання земель у Броварському районі Київської області. А разом - і дивний Указ гаранта про поновлення на посаді активного дерибанщика.

БЮТівець повідомив, що голова Броварської районної державної адміністрації передає землю у власність підставним особам, які не є мешканцями Броварів. Він наголосив, що після цього ці земельні ділянки виставляються на продаж вже за ринковими цінами.

«Я почав власне розслідування через велику кількість запитів від журналістів, а Броварський район взяв як приклад», - сказав Костянтин Бондарєв.

Депутат наголосив, що «прокуратура перевірила і підтвердила факти корупційного дерибану землі головою районної державної адміністрації Броварського району Миколою Діденком».

Костянтин Бондарєв повідомив, що всі наявні у нього матеріали він направив до прокуратури Київської області для прийняття рішення про порушення кримінальної справи.

«Назвемо це прямо: земельною корупцією в Київській області», - сказав він.

Він повідомив, що Президент Ющенко, під час зазначеного розслідування своїм Укразом відстронив Діденка від виконання службових обов'язків.

Але, найцікавіше, що коли прокуратура та МВС підтвердило усі наведені факти і постало питання про притягнення Діденка та подєльков до кримінальної відповідальності - Президет поновив його на займаній посаді.

Бондарєв припускає, що керівник Секретаріату свідомо дезіформував Президента про результати перевірок, маючи в тому особистий корисний інтерес. Інакше кажучи - прямо кришує чиновницький криміналітет.

Як повідомлялося раніше, попри мільярдні суми дерибану столичної казни, виявлені ревізією, факти відвертого дерибану землі, за якими порушено кримінальні справи, Президент Ющенко відновив на посаді Черновецького. На матеріали перевірки столичного мера комісією, яку очолював віце-прем'єр Васюник - накладено гриф "таємно".
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Вони вважають життя наше забавою і житіє прибутковою торгівлею, бо кажуть, то повинно ж звідкілясь мати прибуток, бодай із зла”
Біблія

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.