Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Президент Ющенко обломав російських маріонеток

Влада 4468 переглядів

Опубліковано - 8.05.2008 18:12 | Всі новини | Версія для друку

Президент Ющенко обломав російських маріонеток
Президент Ющенко обломав російських маріонеток
Президент України Віктор Ющенко взяв участь у заходах з нагоди 63-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні на меморіальному комплексі “Савур-Могила” у м.Сніжне, що на Донеччині.

Глава держави поклав квіти до Стели загиблих під час штурму Савур-Могили, до Хреста невинно убієнних під час війни та до Вічного вогню, повідомляє прес-служба.

Присутні вшанували пам'ять загиблих у Великій Вітчизняній війні хвилиною мовчання.

«Перемога над нацизмом визначила подальшу долю не лише нашої країни, а й усього людства. Ваш ратний подвиг урятував світ від найстрашнішого з тоталітарних режимів, проклав нам шлях до свободи, демократії й миру», - сказав В. Ющенко на урочистому мітингу, в якому взяло участь близько 10 тисяч осіб.

Глава держави наголосив, що українське суспільство усвідомлює свій великий борг перед ветеранами Великої Вітчизняної і, безперечно, виконає свій святий обов'язок - з вдячністю й любов'ю подбати про кожного з цих людей. «Обов'язок кожного громадянина сьогодні - є обов'язок пам'яті перед солдатами, які загинули за Україну», - сказав Президент.

Напередодні Дня перемоги Глава держави привітав ветеранів з цим святом, побажавши їм довгих років життя. З нагоди 63-ї річниці Перемоги Президент також вручив державні нагороди.

Пам'ять про героїзм покоління, яке пройшло роки Великої Вітчизняної війни, об'єднує націю. Про це сказав в інтерв'ю журналістам Президент України Віктор Ющенко.

«Такі дні як сьогодні, завтра роблять колосальну справу для об'єднання нації, для її порозуміння і для формування спільних поглядів, пріоритетів завтрашнього дня», - зазначив Глава держави.

У цьому контексті він особливо наголосив на важливості для держави та суспільства вшанування пам'яті учасників Великої Вітчизняної війни. «Пам'ять про українського солдата - солдата, який визволяв цю землю, незалежно від національності, завжди буде збережена. Пам'ять про воїна-визволителя - це святий обов'язок наш і майбутнього покоління», - сказав В. Ющенко, високо оцінивши той факт, що у сьогоднішнього покоління вшанування воїнів Великої Вітчизняної займає визначне місце. У цьому контексті він особливо наголосив, що держава повинна робити все для покращення матеріального становища та соціально-побутових умов життя ветеранів війни.
Президент також висловив переконання, що люди, які пережили страшні роки війни, своїми розповідями і спогадами про ті часи можуть зробити сьогодні колосальний внесок у виховання молоді, формування цінностей суспільства.

Між тим, провокація, яку так гучно разрекламували напередодні коумністи і регіонали - не вдалася.

Бо Президент України Віктор ЮЩЕНКО на вертольоті приземлився біля меморіального комплексу «Саур-Могила».

Біля меморіального комплексу «Саур-Могила» близько 6 тис. чоловік, що представляють різні покоління і різні міста регіону очікували приїзду Віктора Ющенка.

Учасники урочистостей тримали прапори Партії регіонів, ПСПУ, Союзу молоді України, «Нашої України», Української народної партії, а також поодинокі прапори колишнього СРСР.

Представники партії Наталії Вітренко скандували у мегафон: «Красная армія всєх сільнєй» і «Слава воінам Совєтской Арміі!», а також тримають плакати з написами: «Ющенко – чемодан-вокзал-Амєріка» і «Ющенко – Донбасс протів пріміренія с воінами ОУН-УПА».

Червоних стягів Комуністичної партії помічено не було, як і розрекламованої на сьогодні акції протесту комуністів.

В урочистостях також взяли участь Голова Верховної Ради Арсеній Яценюк, Секретар РНБО Раїса Богатирьова, заступник Глави Секретаріату Президента України Юрій Богуцький.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли ж ви гризете та їсте один одного, то глядіть, щоб не знищили один одного!”
Біблія

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.