Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- у 1919-1920 роках Кам`янець-Подільський ненадовго став державним центром України - останньою столицею УНР. Сюди перемістилися Директорія та Уряд УНР. В місті постав Комітет охорони Республіки. Однак у 1920 році Червона армія розгромила війська УНР.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


НУНС гарантує збереження демкоаліції

Надзвичайна подія 6042 перегляди

Опубліковано - 13.05.2008 15:27 | Всі новини | Версія для друку

НУНС гарантує збереження демкоаліції
НУНС гарантує збереження демкоаліції
У цей складний для коаліції період Блок НУНС все одно лишається гарантами збереження єдності коаліції.

Про це під час свого сьогоднішнього брифінгу у стінах парламенту заявив лідер фракції «Наша Україна - Народна Самооборона» В’ячеслав Криленко.

«Шкода, - зауважив він, - що партнери по коаліції забули, що саме позиція НУНС стала гарантом того, що така довгоочікувана демократична коаліція була утворена, що саме позиція НУНС уможливила обрання Юлії Тимошенко прем’єром».

Політик зазначив, що його фракція «очікувала і очікує від уряду буденної, європейського типу, конструктивної, щоденної роботи».

«На таку роботу налаштовані наші міністри, які, як один, сьогодні взяли участь у розширеному засідання фракції». - сказав Кириленко.

Він коротко повідомив про результати цього зачідання.

«Щойно закінчилося досить тривале засідання нашої фракції, на якому обговорювалися сьогоднішні події у Верховній Раді. Це не приємні події і для нас і, думаю, для всієї коаліції; неприємні події для України, для зовнішнього світу, особливо – для тих країн, які підтримують прагнення України до європейської та євроатлантичної інтеграції».- заявив лідер В’ячеслав Криленко.

Лідер фракції зазначив, що сьогодні «продемонстрована неповага до інституту вищої, обраної народом влади - до інституту Глави держави і до його конституційного обв’язку».

Кириленко нагадав, що «Президент мав намір виступити з посланням, це право закріплене в Конституції. Вчора, під час Погоджувальної ради жодних застережень з боку жодної з фракції ВР щодо реалізації цього наміру Президента не було висловлено. Сьогоднішнє блокування – абсолютно неочікуване для нас явище. Це - спосіб штучно розпалити конфлікт, і свідченням цьому – причини, які наводяться нашими партнерами по коаліції на захист свого бокування».

Лідер фракції уточнив, що «як привід згадуються три запропоновані БЮТом антиінфляційні законопроекти, які хтось нібито відмовляється ухвалювати. Це - смішно і легковажно, оскільки розгляд цих трьох законопроектів передбачений порядком денним ВР на нинішній тиждень».

«Коли ми побачили заблоковану трибуну, ми запропонували, аби ці законопроекти були розглянуті відразу після послання Президента, однак і ці наші пропозиції лишилася без відповіді», - наголосив політик, - Значить, це лише надуманий привід і пошук підстав для розпалювання внутрішньокоаліційної ворожнечі. І як би не намагалася прем’єр свою теперішню поведінку обґрунтувати необхідністю подолання інфляції, ці аргументи не в’яжуться між собою. Від того, що БЮТ заблокував роботу парламенту перед виступом глави держави, інфляція не пополається».
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Надзвичайна подія»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Шумерський тип культури надзвичайно споріднений з неолітичними пам`ятками Південної Русі...”
Рене Генон

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.