Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- у 1919-1920 роках Кам`янець-Подільський ненадовго став державним центром України - останньою столицею УНР. Сюди перемістилися Директорія та Уряд УНР. В місті постав Комітет охорони Республіки. Однак у 1920 році Червона армія розгромила війська УНР.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Уряд Тимошенко зібрався. По рішенню РНБО

Влада 4252 перегляди

Опубліковано - 19.05.2008 12:05 | Всі новини | Версія для друку

Уряд Тимошенко зібрався. По рішенню РНБО
Уряд Тимошенко зібрався. По рішенню РНБО
Розпочалося позачергове засідання Кабінету міністрів України, присвячене обговоренню останніх рішень Ради Національної Безпеки і Оборони, зокрема, щодо питань приватизації.

Розпочинаючи засідання Уряду, Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко повідомила, що Уряд має намір розглянути низку останніх рішень РНБО щодо приватизації і щодо видачі дозволів на розробку запасів природного газу в Чорноморському шельфі.

“Ми обговоримо рішення РНБО і на засіданні Уряду й приймемо відповідні рішення”, - повідомила Юлія Тимошенко.

При цьому вона нагадала, що під час попередніх передвиборчих кампаній демократична команда обіцяла забезпечити чесну приватизацію в країні. “Ми обіцяли країні чесну приватизацію: без корупції, на справжніх конкурентних умовах, зі справжніми стратегічними програмами розвитку підприємств, але сьогодні чесна приватизація в країні зупинена”, - зауважила Прем’єр-міністр України.

Тимошенко нагадала, що під час президентських виборів в 2004 році нова правляча команда на Майдані під час Помаранчевої революції пообіцяла проведення чесної приватизації на справжніх конкурентних умовах зі справжніми стратегічними програмами підприємств і з урахуванням всіх умов трудових колективів.

Псля засідання РНБО Тимошенко заявила, що 16 травня на засіданні її змушували повернути компанії Vanco право на розробку шельфів Чорного й Азовського морів.

Як повідомлялося раніше, фінансовими партнерами групи компаній Vanco у проекті з розробки Прикерченського нафтогазоносної ділянки Чорного моря є Донбаська паливно-енергетична компанія (входить у групу SCM Ріната Ахметова), створена спеціально під цей проект компанія Shadowlіght Іnvestments Lіmіted російського бізнесмена Новицького, а також маловідома Іntegrum Technologіes Ltd.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Чим обмеженішим є світогляд людини, чим менше вона знайома з історією, природою і філософією, тим щиріша її прихильність до своєї релігії ”
Людвіг Фейєрбах

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.