Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Бердичів (Житомирська область) в костьолі Святої Варвари 14 березня 1850 року місцева красуня Евеліна Ганська була повінчана з Оноре де Бальзаком. В цьому ж містечку тривалий час жив Фредерік Шопен, окрім написання музики, він також керував роботами по реставрації тамтешнього органу...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Васильківці пікетували гаранта

Регіональні новини Регіон: Київська область 8803 перегляди

Опубліковано - 20.05.2008 23:25 | Всі новини | Версія для друку

Васильківці пікетували гаранта
Васильківці пікетували гаранта
Сьогодні Секретаріат Президента пікетували мешканці м. Василькова. Вимоги зводилися до одного: від гаранта вимагали дотримати його ж слова, даного публічно васильківцям.

Як повідомили організатори акції протесту, вдатися до пікетування СП їх примусила фактична бездіяльність посадових осіб, які без помітного ентузіазму виконують доручення Президента, щодо перевірки васильківського міського голови та виконкому міської ради за фактами розкрадання суспільних земельних ресурсів та громадського майна.

На думку членів громадського комітету, попри офіційне доручення глави держави та формальний початок перевірок, ніхто й не думає припиняти протиправну діяльність міського голови Іващенка, хоча б тичасово відсторонивши його від виконання владних повноважень.

Не помітно васильківцям, щоб глава Київської обласної адміністрації Віра Ульянченко хоч якось бодай спробувала розібратися із своїми корумпованими підлеглими, зокрема керівником Держкомзему, який своєю бездіяльністю сприяє неприхованому земельному дерибану. І не тільки у м. Василькові та Васильківському районі, а масово і повсюдно на Київщині.

Васильківчани вимагали також негайно звільнити із займаної посади та порушити розслідування корупційних "подвигів" заступника голови ОДА, який відповідає за земельні питання.

Пікетувальники також передали гаранту, як лідеру партії НСНУ прохання: дати доручення партійній фракції НУ у Васильківській районній та міськраді виступити ініціаторами утворення тимчасових депутатських контрольних комісій місцевих рад щодо розслідування фактів зловживань посадовими особами, передовсім у сфері земельних відносин.

Як повідомлялося раніше, 28 березня, Президент Ющенко, перебуваючи у Василькові під час робочої поїздки, зустрівся із васильківчанами, які виставили пікет на шляху руху кортежу.
Глава держави публічно завірив васильківчан, що наведе лад із місцевими чиновниками та дасть доручення правоохоронним органам притягнути правопорушників до відповідальності.

19 квітня Президент Ющенко знову побував у Василькові і особисто дав доручення керівникам місцевої влади щодо наведення порядку у місті.

Як нам стало відомо із джерел у місцевому самоврядуванні, міський голова Іващенко зухвало ігнорує доручення Президента України.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Регіональні новини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Відберіть у народу все, і все він може повернути, але відберіть мову, і він ніколи її більше не створить... Нову батьківщину може створити народ, але мову - ніколи; вмерла мова в устах народу - вмер і народ...”
Костянтин Ушинський

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.