Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Заліщики (Тернопільська область), після нападу Німеччини на Польщу в 1939 році, деякий час перебував польський уряд. А вже після вступу у війну Радянського Союзу, цей уряд через Румунію евакуюється в Англію, й до 1945 року вважався легітимним урядом Польщі...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Якщо у столиці буде Черновецький-2, то вибори треба проводити щоквартально

Самоврядування 6884 перегляди

Опубліковано - 21.05.2008 13:50 | Всі новини | Версія для друку

Якщо у столиці буде Черновецький-2, то вибори треба проводити щоквартально
Якщо у столиці буде Черновецький-2, то вибори треба проводити щоквартально
Якщо ж мати такого Київського міського голову, як нинішній, вибори краще проводити щоквартально, бо інакше він ніколи не працюватиме на своїх виборців.

Про це лідер НС Юрій Луценко сказав в єфірі телебачення.

Саме зараз, перед виборами, за словами Юрія Луценка, кияни мають можливість спостерігати хаотичну показуху, а «не реальну, добре сплановану роботу». Щоб припинити таку ганебну практику, слід розробити й затвердити Генеральний план розвитку столиці, пропонує Юрій Луценко.

«Україна не така багата країна, а Київ не така багата столиця, щоб і надалі роками займатися голим популізмом, змагаючись у тому, хто напередодні виборів дасть малозабезпеченим більше одноразових виплат, – зазначив лідер «Народної самооборони». – При цьому я жодним чином не засуджую людей, яким 200-300 гривень соціальної допомоги перед виборами як знахідка. Це не їх провина, що мають такий низький рівень матеріального забезпечення, а провина влади».

Подібну політику соціальних подачок Луценко назвав руйнівною. «Це – шлях в нікуди. Це означає, що ми продамо землю, приватизуємо підприємства – і залишимося ні з чим», – підкреслив він.

«Нормальні реформатори всі доходи ділять 50 на 50. Половина йде на соціальні програми, а половина – на здійснення структурних реформ», – розповів про своє бачення розподілу бюджетних коштів Луценко.

Втім, як для відповідальної влади, кредит довіри виборців повинен становити не менш трьох років. «Я вважаю, що стабільність є надзвичайно важливим чинником для відповідального керівника будь-якого рівня. Менш ніж на три роки не можна планувати роботу, адже за півроку чи рік ніхто нічого серйозного просто не встигне зробити. Звісно, можна пофарбувати двері в під’їзді, можна відновити спалену кнопку в ліфті. Але точно не змінити систему житлово-комунального господарства в місті» – сказав Луценко.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Самоврядування»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Особа, що не володіє мовою народу, на землі якого проживає, - гість або окупант, або раб цього окупанта”
Карл Маркс

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.