Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


На матчі за Суперкубок правоохоронці завадили роботі знімальної групи «Закритої зони»

Кримінал 8744 перегляди

Опубліковано - 17.07.2006 18:05 | Всі новини | Версія для друку

На матчі за Суперкубок правоохоронці завадили роботі знімальної групи «Закритої зони»
На матчі за Суперкубок правоохоронці завадили роботі знімальної групи «Закритої зони»
Вчора під час матчу за суперкубок України між «Динамо» та «Шахтарем» працівник «Беркуту» перешкоджали здійсненню своїх професійних обов’язків знімальній групі «Закритої зони».

Про це "Телекритику" повідомив керівник ПЦ "Закрита Зона" Володимир Ар’єв.

Інцидент стався у той момент, коли оператор Сергій Прокоф’єв знімав моменти побиття міліцією вболівальників одного з секторів одеського стадіону «Чорноморець». За словами Володимира Ар’єва, один з працівників «Беркуту» почав закривати камеру, та ліктем вдарив оператора. Наводити таким чином порядок в секторі правоохоронці почали після того, як кілька вболівальників «Динамо» запалили «флаєра», святкуючи другий забитий гол.

«Це звичайно адміністративне порушення, але воно не дає жодних підстав влаштовувати масове побиття. Є кадри, як одного вболівальника віднесли в швидку допомогу в непритомному стані, розбиті голови, це нагадує фашизм», - розповідає пан Ар’єв. Також камера зафіксувала і факти перешкоджання роботі журналістів.

Як повідомив журналіст, копію відеоматеріалу з зафіксованими порушеннями «беркутівців» буде передано в прес-службу міністра внутрішніх справ для внутрішнього розслідування. У разі ж якщо відповідні санкції до порушників не будуть застосовані, наступним кроком пана Ар’єва стане заява в прокуратуру.

Зйомки в Одесі проводились для чергової програми «Закрита зона», темою якої є стосунки вболівальників та міліції. «В нас дуже багато досить шокуючого матеріалу, що стосується взагалі ставлення до людей. Зокрема відзнято момент, як двоє працівників «Беркуту» б’ють головою людину об фургон, одягають наручники і тягнуть. Ми працювали цілий день, назнімали багато матеріалу, і весь цей час працівники міліції нормально ставились до нас. Але на стадіоні ми напевно заважали їм відпрацьовувати якісь схеми побиття», - розповів Володимир Ар’єв.

Від "Аратти": Як відомо, на футбольному матчі за Суперкубок були присутні Рєнат Ахметов, та новообраний спікер Олександр Мороз (на запрошення першого). Масове побиття в присутності головного законодавця України - прикметний знак...
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ми захоплюємося старовиною, але живемо сучасністю ”
Овідій

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.