Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


ГПУ діє не як правоохоронний орган, а за сценарієм Банкової

Пістолетне право 6895 переглядів

Опубліковано - 26.05.2008 18:00 | Всі новини | Версія для друку

ГПУ діє не як правоохоронний орган, а за сценарієм Банкової
ГПУ діє не як правоохоронний орган, а за сценарієм Банкової
Нардеп Геннадій Москаль підтвердив, що так звана справа Луценка розробляється за відомим сценарієм. Відомим ще із часів Кучми та коаліції С.Р.А.К.А.

«На жаль, мої припущення підтверджуються. Справа Юрія Луценка, порушена після інциденту з мером столиці Леонідом Черновецьким, забрана з прокуратури Києва і передана до Генеральної прокуратури. Я і раніше говорив, що будуть намагання викликів на допит, слідчі дії, намагання відсторонення Юрія Луценка від виконання службових обов’язків», – сказав народний депутат України, член депутатської групи «Народна самооборона» Геннадій Москаль.

Таким чином, за словами Геннадія Москаля, все йде «по сценарію, який розробив Секретаріат Президента на чолі з «почесним прокурором» Віктором Балогою».

Однак, Геннадій Москаль переконаний, що цей сценарій заведе в нікуди. Так, як і ті сценарії, які були застосовані проти Юрія Луценка восени 2006 та весною 2007 року.

«Зокрема, це обшуки, кримінальні справи порушені по зброї, по літаках та по неіснуючому ізраїльському паспорту, коли при владі була Партія регіонів. І всі пам’ятають, чим це все закінчилося… Нічим не закінчилося», – відзначив Геннадій Москаль.

«Але людей дивують, чому в даний час ті, хто був одним з «локомотивів» Помаранчевої революції, сьогодні знаходяться під слідством, під допитами, під політичними репресіями. І слід до ініціатора завжди веде до Банкової», – сказав він.

Сам Луценко, прибувши о 16 годині до Головного слідчого управління Генеральної прокуратури України, розповів журналістам про можливі причини реанімації кримінальних справ проти нього.

«Я викликаний на допит. Сценарій, про який мене попереджав Президент та глава його Секретаріату, фактично вступив у активну фазу. У перших числах травня мені пропонували погодитися зі знищенням формату демократичної коаліції та припинити кримінальне переслідування активістів наших політичних опонентів. У разі незгоди, було сказано, що довго я міністром не пропрацюю», – сказав Юрій Луценко.

«Сьогодні підняли старі кримінальні справи 2005 року, які я неодноразово вигравав, лише з одною метою – аби усунути мене від виконання обов’язків міністра внутрішніх справ», – зауважив Юрій Луценко, при цьому додавши, що він зараз піде і пересвідчиться в цьому.

Після допиту, вийшовши з приміщення Головного слідчого управління Генпрокуратури, міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко повідомив, що проти нього «поновлено справу про начебто використання службового авіатранспорту під час перельоту до Криму із сім’єю, а також перекваліфіковано справу про нанесення легких тілесних ушкоджень Черновецькому на справу про посадовий злочин».
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Бог, що створив світ і все, що в ньому, бувши Господом неба і землі, не в рукотворних храмах живе ”
Діяння апостолів, 17, 24

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.