Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Заліщики (Тернопільська область), після нападу Німеччини на Польщу в 1939 році, деякий час перебував польський уряд. А вже після вступу у війну Радянського Союзу, цей уряд через Румунію евакуюється в Англію, й до 1945 року вважався легітимним урядом Польщі...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


ГПУ кришує вугільну мафію?

Пістолетне право 6459 переглядів

Опубліковано - 11.06.2008 18:05 | Всі новини | Версія для друку

ГПУ кришує вугільну мафію?
ГПУ кришує вугільну мафію?
Прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко обурена тим, що дотепер не названі винні в трагедії на шахті імені Засядька.

Про це прем'єр заявила журналістам сьогодні на прес-конференції.

Вона зазначила, що голова Держгірпромнагляду Сергій Сторчак вже називав людей, які за актами Держгірпромнагляду винні в цій аварії. Що дивно, додала вона, що проти людей, які в актах називають прізвища винних, йдуть репресії.

«Проти винних людей немає жодних відповідних кроків силових структур, у тому числі і Генпрокуратури, але водночас проти пана Сторчака, який в перший раз чесно назвав прізвища винних, сьогодні почалося справжнє цькування. Його звільняють, його практично репресують, порушують кримінальні справи, погрожують», - заявила Тимошенко, зазначивши, що це відбувається з боку тих гілок влади, які повинні були б підтримати Сторчака в питанні визначення винних в аварії.
«Я думаю, що зараз на шахті імені Карла Маркса будуть названі конкретні прізвища тих людей, які дали команду зірвати пломби на шахті, на якій було заборонено виробляти будь-які роботи», - сказала Тимошенко, зазначивши, що Генпрокуратура має займатися не «політичними репресіями на замовлення», а повинна реагувати на акти держінстанцій, які називають прізвища винних у тій або іншій трагедії.

Як повідомлялося раніше, в Донецьку в результаті трьох вибухів на шахті імені Засядька 18 листопада, а також 1 і 2 грудня 2007 року загинули 106 чоловік (101 гірник і 5 рятувальників).

8 червня о 5.00 на шахті імені Карла Маркса в Єнакієвому стався вибух, під завалами опинилися 37 гірників Станом на сьогодні загинув 1 гірник, врятовано 24, тривають пошуки 12 шахтарів.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Скільки рабів, стільки ворогів”
Сенека

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.