Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Тимошенко оприлюднила області, де найбільше дерибанять землю

Влада 4007 переглядів

Опубліковано - 17.06.2008 17:20 | Всі новини | Версія для друку

Тимошенко оприлюднила області, де найбільше дерибанять землю
Тимошенко оприлюднила області, де найбільше дерибанять землю
Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко незадоволена станом проведення аукціонів щодо оренди і продажу земель несільськогосподарського призначення. У половині регіонів їх просто дерибанять за тіньовими схемами.

Про це вона заявила, виступаючи на селекторній нараді з керівниками обласних державних адміністрацій.

“Я би хотіла, щоб ви зрозуміли, який ресурс бюджету ми втрачаємо, залишаючи у непрозорій системі роздачу земель несільськогосподарського призначення”, - підкреслила Юлія Тимошенко.

Юлія Тимошенко озвучила перелік областей, які отримали рекордні суми додаткових надходжень до бюджету за рахунок проведення земельних аукціонів. За її словами, рекордсменом з отримання прибутків від проведення земельних аукціонів стала Харківська область, де було проведено 9 аукціонів і додатково отримано до місцевого бюджету 56,5 млн. грн. Окрім того, вражаючі, за словами глави Уряду, результати також продемонструвала Чернігівська область, яка провела 5 аукціонів і отримала 27,5 млн. грн.

Юлія Тимошенко повідомила, що “абсолютний рекорд” встановлено селищем міського типу Варна Чернігівської області, де місцева влада за 2 проведені аукціони додатково отримала до бюджету 26,5 млн. грн. Також Юлія Тимошенко відмітила показник міста Чернівці - за 1 аукціон - 1,5 млн. грн. додатково до бюджету.

Водночас, Прем’єр-міністр України звернула увагу на ситуацію в Автономній Республіці Крим, Вінницькій, Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Київській, Кіровоградській, Миколаївській, Луганській, Полтавській, Тернопільській, Хмельницькій, Черкаській областях, а також містах Київ і Севастополь, які дали “нульові” результати надходжень від проведення земельних аукціонів.

“Тут у нас аукціони були не в моді”, - додала Юлія Тимошенко.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Тільки осягнувши минуле, люди будуть здатні на пророцтва, що спрямовані в майбутнє”
Дмитро Волкогонов

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.