Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


БЮТ очиститься від зрадників через суди

Політика 4025 переглядів

Опубліковано - 18.06.2008 15:00 | Всі новини | Версія для друку

БЮТ очиститься від зрадників через суди
БЮТ очиститься від зрадників через суди
Фракція БЮТ звертатиметься до суду з позовами щодо припинення депутатських повноважень тих народних депутатів, які написали заяви про вихід із коаліції.

Про це сьогодні журналістам повідомив народний депутат від БЮТ Валерій Писаренко.

“Ми будемо у судовому порядку встановлювати законність процедур щодо застосування імперативного мандату. На прикладі тих зрадників, які вже є, ми будемо показувати, що імперативний мандат існує”, - сказав він.

Писаренко також зазначив, що у нього є песимізм відносно рішення Конституційного Суду за поданням фракції Партії регіонів щодо коаліції. Він пояснив це тим, що у КС більшість представляють Президента України та Партію регіонів.

“Конституційний Суд – це приклад широкої коаліції”, - сказав Писаренко.

Відповідаючи на запитання, коли БЮТ направить відповідні позови до суду, депутат зазначив, що це станеться не пізніше наступного тижня.

Як повідомлялося раніше, 6 червня голова ВР Арсеній Яценюк на засіданні парламенту зачитав заяви народних депутатів Ігоря Рибакова (фракція БЮТ) і Юрія Бута (фракція “ Наша Україна – Народна самооборона ”) про вихід із коаліції.

Фракція Партії регіонів наполягає на тому, щоб спікер оголосив про розпуск коаліції через те, що до неї має входити 226 народних депутатів.

Народний депутат від Партії регіонів Ганна Герман повідомила сьогодні, 18 червня, що члени фракції Партії регіонів звернулися до Конституційного Суду стосовно питання формування коаліції.

Вчора народний депутат від БЮТ Андрій Портнов заявив, що його фракція підготувала подання у КС щодо долі нардепів, які увійшли у фракцію, але саботують роботу коаліції.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Той, хто проявляє жалість до ворога, безжалісний до самого себе”
Френсіс Бекон

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.