Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


ЄЦ закуповує партійців БНУНС відверто й цинічно

Політика 6084 перегляди

Опубліковано - 20.06.2008 16:56 | Всі новини | Версія для друку

ЄЦ закуповує партійців БНУНС відверто й цинічно
ЄЦ закуповує партійців БНУНС відверто й цинічно
Нардеп Ярослав Кендзьор говорить, що у ЄЦ скуповують партійців за гроші та квартири.

Народний депутат України, голова ЛОО НРУ Ярослав Кендзьор повідомив, що з обласної організації Руху вийшов один з його членів Роман Балух, який перейшов до партії «Єдиний центр». Проте, за словами Ярослава Кендзьора, це єдина втрата за час формування «нового політичного проекту».

Ярослав Кендзьор зазначив, що мав відверту розмову з Балухом. «Роман прямо сказав: зважаючи на певні проблеми – і фінансові, і з житлом (чого не може вирішити НРУ), він пристав на пропозиції Ігоря Кріля щодо розбудови «ЄЦ» на Львівщині. Обіцянки Ігоря Кріля дали Балуху надію. До честі Романа Балуха він відверто сказав, що через ці життєйські питання припиняє своє членство в НРУ і буде працювати у новій структурі», – пояснив Ярослав Кендзьор.

Разом з тим, певен нардеп, Роман Балух розуміє, що у нового політичного проекту нема шансів отримати підтримку у суспільстві. «Але коли на формування проекту кинуто великі гроші, то звичайно, люди спокушаються на пропозиції», – зауважив рухівець.

Тим часом, депутат Львівської облради, член президії Львівської обласної організації «Наша Україна» Емілія Подляшецька написала заяву про вихід із лав партії. Таке рішення неабияк здивувало її колег.

Про це сьогодні, повідомив депутат ЛОР, член міжракційного об’єднання «Наша Україна» Олесь Старовойт.

Старовойт зазначив, що особисто він негативно поставився до такого рішення Підляшецької, адже всі ініціативи Емілії Подляшецької були затребувані, у неї ніколи ні з ким не було внутрішніх конфліктів. Хоча останнім часом Підляшецька як член Президії ЛОО НУ не відвідувала засідання Президії.

За інформацією ЗІКу, Мілю Подляшецьку запросили до «Єдиного центру» – обласна конфернція цієї політичної сили має відбутися у Львові завтра, 21 червня.

Довідка.

З 2001 р. Емілія Подляшецька – член «Батьківщини».

У жовтні 2005 р. колишня голова ЛМО партії «Батьківщина» Емілія Подляшецька припинила членство в партії «Батьківщина» та вступила в НСНУ. «Я зрозуміла, що уже нема потреби боротися. Я не бачу далі себе в цій партії. Це вже не та партія, в якій я була, яку я розбудовувала. Я піду в ту силу, яка організовувала Майдан. В цій силі є багато людей, котрі можуть підставити плече. Це – НСНУ», – наголосила тоді Е.Подляшецька, додавши, що за останніх вісім місяців (йдеться про жовтень 2005 року) голова ЛОО партії «Батьківщина» Іван Денькович виключив з партії усіх людей, котрі були найактивнішими на Майдані.

Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Хто не знає свого минулого, той не вартий свого майбутнього. Хто не шанує видатних людей свого народу, той не вартий пошани”
Максим Рильський

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.