Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Київ був найбільшим містом Європи у ХІ сторіччі, в п’ятдесят разів більшим за Лондон, в десять – за Париж. Досяг свого розквіту за Ярослава Мудрого (1010-1054 н.е.), який поріднився з королівськими родинами Франції, Норвегії, Румунії та Польщі. Німецький церковний діяч XІ століття єпископ із Саксонії Титмар Мерзебурзький у своїй «Хроніці» у 1012 - 1018 роках, характеризує Київ як «велике місто, у якому більш 400 церков, 8 ринків, незліченна кількість жителів». На початку ХІ століття теперішня столиця України мала 50 тисяч населення. Для порівняння, у Лондоні на той час мешкало 20 тисяч жителів. Німецький хроніст XІ століття Адам Бременський називав Київ «суперником костянтинопільського скіпетра, найчарівнішої прикраси Греції».
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Учора газета Ахметова трохи прибрехала

Пригода 20466 переглядів

Опубліковано - 22.06.2008 20:23 | Всі новини | Версія для друку

Учора газета Ахметова трохи прибрехала
Учора газета Ахметова трохи прибрехала
Учора деякі ЗМІ, зокрема газета “Сєгодня”, поширили недостовірну інформацію про начебто побиття Шоном Карром працівників міліції в Одесі. Це повідомлення не відповідає дійсності та є політично заангажованим.

Про це повідомила прес-служба МВС.

Інформуємо, що за попередніми результатами службового розслідування, котре проводиться за фактом інциденту, та висновками судово-медичних експертиз з’ясовано, що військовослужбовці внутрішніх військ МВС України, перевищивши свої службові повноваження, невмотивовано застосували грубу фізичну силу стосовно Шона Карра та Євгенії Тимошенко, спричинили їм тілесні ушкодження, чим спровокували конфлікт. Такі непрофесійні дії викликали неабиякий суспільний резонанс та політизували цю подію, наголошується у повідомленні.

За результатами службового розслідування буде ухвалено відповідне рішення.

Як повідомила учора газета "Сєгодня", у п'ятницю о 22:15 Шон Карр побив в Одесі двох бійців внутрішніх військ, які охороняли в'їзд на пляж Ланжерон з парку Шевченка.

Євгенія і Шон Карр намагалися проїхати на пляж на байку в супроводі ще трьох "екіпажів" із двох людей кожний. Видання припускає, що вони брали участь у Гоблін байк-шоу, яке зараз проходить в Одесі.

Дорога до моря була перекрита шлагбаумом, тому що в'їзд на трасу здоров'я, яка йде уздовж берега, на машинах заборонений. Пускають тільки велосипедистів - для них біля шлагбауму залишили невеликий проїзд. Тут постійно чергує наряд з 2-3 бійців внутрішніх військ.

"Коли вони відмовилися підняти для Шона шлагбаум, той накинувся на них з кулаками. Байкери, вгледівши бійку, пригрозили підняти "гоблінів", мовляв, ті прийдуть і швидко все рознесуть. За словами свідків, від хлопців йшов перегар", - пише газета.

За словами очевидців, двоє хлопців із внутрішніх військ одержали травми, у них синці на тілі.

"Закінчилася справа тим, що Карру заламали руки і повели у відділ міліції. При цьому він голосно сварився, причому по-російськи. Євгенія пішла за ним у відділ. Байк на якийсь час залишився біля шлагбаума, потім його, очевидно, забрав хтось зі знайомих Шона", - пише "Сєгодня".

за весією газети, на місце відразу з'їхалося міліцейське начальство, заступники мера Одеси Вахтанг Убірія і Михайло Кучук і декілька депутатів міськради. Один з них, бютівець Георгій Селянин заявив кореспондентові "Сєгодня", що нічого не сталося. На місці події на той час зібралася безліч журналістів.

Через якийсь час після того, як Євгенія і Шон потрапили у відділ, у будинку виключили світло, о 00.15 відділ взагалі закрили. Від нього на великій швидкості від'їхала "Газель" з написом "Міліція", за нею направилася "Газель" з номерами Держохорони. Близько 00.30 Шона Карра відвезли з міліції на "Газелі" одеського Дельфінарію.

Між тим, зазначений факт у версії газетярів не знайшов підтвердження ще учора. За виключенням того, що Шон Карр та Євгенія Тимошенко побували у відділку міліції.

Разом з тим, представник УМВС в Одеській області підтвердив, що міліція в ніч на 21 червня затримала зятя прем'єр-міністра Юлії Тимошенко Шона Карра в Одесі за непокору та опір представникам правоохоронних органів.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пригода»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Найкращий державний устрій для будь-якого народу - це той, який зберіг його як ціле”
Мішель Монтень

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.