Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- у 1919-1920 роках Кам`янець-Подільський ненадовго став державним центром України - останньою столицею УНР. Сюди перемістилися Директорія та Уряд УНР. В місті постав Комітет охорони Республіки. Однак у 1920 році Червона армія розгромила війська УНР.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Космоса боротимуться із пробками. Принципово по-новому

Регіональні новини Регіон: м.Київ 7468 переглядів

Опубліковано - 24.06.2008 15:08 | Всі новини | Версія для друку

У Космоса боротимуться із пробками. Принципово по-новому
У Космоса боротимуться із пробками. Принципово по-новому
При Київській міській державній адміністрації створено спеціальний штаб з оперативного вирішення проблем дорожнього руху в столиці.

Як повідомили у прес-службі КМДА з посиланням на першого заступника голови адміністрації Дениса Басса, основними завданнями штабу є як швидке вирішення транспортних проблем міста, так і постійний моніторинг існуючого стану дорожнього руху в столиці. Зокрема, штаб працюватиме над організацією одностороннього руху, вирішенням проблем паркування, контролем стану дорожньої розмітки тощо.

За його словами, штаб працюватиме за участі працівників ДАІ, які допомагатимуть вчасно реагувати на проблеми руху на вулицях міста.

Крім того, результатом спільної роботи працівників ДАІ та КМДА стало рішення скасувати лівий поворот з вул. Скоропадського на вул. Червоноармійську, що дасть можливість значно розвантажити вул. Червоноармійську на ділянці від площі Льва Толстого до Хрещатика. Окрім того, зараз продовжується робота над розвантаженням Либідської площі.

Басс повідомив, що також заплановано розробити принципово нову схему нанесення дорожньої розмітки, яка передбачатиме нанесення на дороги знаків про повороти, окреме позначення смуг для громадського транспорту і велодоріжок тощо. Для здійснення контролю за якістю нанесеної розмітки буде створено спеціальну моніторингову групу, що стежитиме за необхідністю вчасно відновити її при пошкодженні.

Як повідомлялося раніше, у квітні на спільному засіданні Державтоінспекція та Київська міська державна адміністрація прийняли рішення про створення спеціальних патрулів для швидкого усунення заторів, які виникають через дорожньо-транспортні пригоди.

Тоді передбачалось, що контрольні групи ДАІ мають бути закріплені за кожним маршрутом пасажирського транспорту і виїжджати миттєво на сигнал про ДТП, який надійде з диспетчерської служби “Київпастрансу”.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Регіональні новини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Минулі покоління лишили нам не так розв`язання проблем, як самі проблеми”
Сенека

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.