Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Для ліквідації налідків стихії потрбно 4 млрд. грн. Терміново

Влада 3896 переглядів

Опубліковано - 28.07.2008 14:53 | Всі новини | Версія для друку

Для ліквідації налідків стихії потрбно 4 млрд. грн. Терміново
Для ліквідації налідків стихії потрбно 4 млрд. грн. Терміново
Уряд наполягає на затвердженні змін та доповнень до Закону України про Державний Бюджет для компенсації збитків, завданих повінню в західних областях України.

Про це повідомила Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко, розпочинаючи позачергове засідання Уряду.

За словами Прем’єр-міністра, за попередніми розрахунками сума збитків складає 3-4 млдр. грн. «Це величезний обсяг грошей і без змін до бюджету ці кошти не можливо виділяти», - наголосила Глава Уряду. При цьому Юлія Тимошенко підкреслила, що першочергово Уряд надаватиме компенсації громадянам, які втратили свої помешкання.

Окрім того Юлія Тимошенко повідомила, що фракція БЮТ має намір терміново передати голові Верховної Ради України 155 підписів, зібраних народними депутатами за проведення позачергового засідання парламенту.

«Я переконана, що всі інші фракції також вийдуть з такою ініціативою, щоб ми на четвер зібрали позачергове засідання Верховної Ради і розглянули всі зміни до Державного бюджету, які пов’язані із зоною стихійного лиха», - зазначила Юлія Тимошенко.

При цьому Глава Уряду закликала представників інших фракцій підтримати ініціативу проведення позачергового засідання парламенту.

Як повідомлялося раніше, фракція КПУ заявила, що не підтримує ініціативи скликання позачергової сесії парламенту. Про підтримку вже заявили БЮТ і БНУНС.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

У нашого Українського народу існує повір’я, що від тих батьків, які не дотримуються звичаїв, родяться діти, що стають вовкулаками. Вовкулака, бувши в людській постаті, до церкви не ходить, з людьми не вітається і звичаїв людських не знає”
Олекса Воропай

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.