Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Уряд не вводитиме жодних обмежень щодо постраждалих громадян

Влада 3745 переглядів

Опубліковано - 4.08.2008 15:47 | Всі новини | Версія для друку

Уряд не вводитиме жодних обмежень щодо постраждалих громадян
Уряд не вводитиме жодних обмежень щодо постраждалих громадян
Уряд не створюватиме жодних обмежень щодо складання реєстрів постраждалих внаслідок повені громадян в західних областях України.

Про це заявила Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко під час спілкування з мешканцями села Кам’янка Глибоцького району Чернівецької області.

Прем’єр-міністр України закликала мешканців постраждалих населених пунктів у разі виникнення будь-яких проблем з місцевою владою звертатися на урядову “гарячу лінію” 256-78-08.

Юлія Тимошенко наголосила, що особисто кожного вечора вивчає всі дзвінки, які надходять від громадян на урядову “гарячу лінію”.

“Влада владою, але щоб не було жодної ображеної людини, громада має особисто контролювати процес виплати компенсацій”, - підкреслила Глава Уряду. При цьому вона звернулася до представників місцевої влади з вимогою не затримувати виплату компенсацій за зруйновані будинки та знищені повінню городи.

Окрім того, Юлія Тимошенко пообіцяла, що Уряд вирішить питання з оздоровленням всіх дітей з постраждалих від стихії регіонів – “ми оздоровимо стільки ваших дітей, скільки необхідно”.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Люди, які ніколи не оглядалися на предків, не дбатимуть про нащадків”
Едмунд Берк

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.