Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- у 1919-1920 роках Кам`янець-Подільський ненадовго став державним центром України - останньою столицею УНР. Сюди перемістилися Директорія та Уряд УНР. В місті постав Комітет охорони Республіки. Однак у 1920 році Червона армія розгромила війська УНР.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Навіть Шуфричу соромно за земляка Балогу

Влада 3902 перегляди

Опубліковано - 5.08.2008 14:21 | Всі новини | Версія для друку

Навіть Шуфричу соромно за земляка Балогу
Навіть Шуфричу соромно за земляка Балогу
Народний депутат, член фракції Партії регіонів Нестор Шуфрич стверджує, що Віктор Балога, будучи керівником Міністерства з надзвичайних ситуацій, використовував службові літаки для приватних польотів до Закарпаття.

Про це він заявив в інтерв'ю тижневику «Події і люди».

«Це були приватні рейси літаком, що належить МНС. За рік перебування на міністерській посаді Балога близько двадцяти разів літав ним до Закарпаття. Поки я йому не сказав: «Вітя, тобі не соромно на військовому літаку кожної п'ятниці літати додому? Не хочу робити офіційних заяв як народний депутат, але припини це робити, у тебе є можливість оплачувати приватні рейси! А це непристойно!», - сказав Шуфрич.

Народний депутат зазначив, що йому соромно за Балогу як за земляка. «Можна, звичайно, пояснити його часті польоти до Мукачевого тим, що кожної п'ятниці йому потрібно було проводити протипаводкові заходи в Закарпатті, але, думаю, таке пояснення викличе сміх і у вас, і у інших», - сказав Шуфрич.

Як повідомлялося раніше, ГПУ порушило кримінальне розслідування справи про зловживання службовим становищем проти очільника МВС Юрія Луценка. Зокрема, в якості епізоду зловживання фігурує подія, коли Луценко на службовому літаку безоплатно провозив свою сім'ю у Крим.

До Балоги ГПУ, в цій частині, претензій не має, хоча факти використання ним авіатранспорту не за призначенням зафіксовані у актах ревізій КРУ Мінфіну та Рахункової палати.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Єдина країна в світі, де не викладалася в університетах історія цієї країни, де історія вважалася чимось забороненим, ворожим і контрреволюційним, — це Україна. Другої такої країни на земній кулі нема. Де ж рождатися, де плодитися дезертирам, як не у нас? Де рости слабодухим і запроданцям, як не у нас? Не вина це дезертирів, а горе. Не судить їх треба, а просить прощення і плакати за погане виховання, за духовне каліцтво у великий час. Їх не учили Батьківщині — їх учили класовій ворожнечі і боротьбі, їх не учили історії. Народ, що не знає своєї історії, є народ сліпців.”
Олександр Довженко

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.