Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


НУ сфомулювала своє ставлення до війни у Грузії

Політика 4110 переглядів

Опубліковано - 11.08.2008 13:28 | Всі новини | Версія для друку

НУ сфомулювала своє ставлення до війни у Грузії
НУ сфомулювала своє ставлення до війни у Грузії
Сьогодні партія НСНУ оприлюднила свою позицію щодо російської агресії проти суверенної Грузії.

Ми подаємо текст заяви без змін та коментарів:

Заява партії "Наша Україна" щодо російсько-грузинського конфлікту

"Наша Україна" глибоко занепокоєна загостренням ситуації у Південній Осетії (Грузія) та засуджує застосування зброї і подальшу ескалацію протистояння в цьому регіоні.

Росія, 8 серпня 2008 року розпочавши збройні дії проти суверенної Грузії, продемонструвала, що не впоралася з виконанням ролі миротворчої сили і використала конфліктну ситуацію навколо невизнаної республіки Південна Осетія для реалізації власних геополітичних планів щодо Грузії.

Підтримуючи територіальну цілісність і суверенітет Грузії, "Наша Україна" закликає сторони протистояння утриматися від подальшого застосування сили і невідкладно розпочати переговорний процес з метою припинення військових дій.

Окремо ми висловлюємо глибоке занепокоєння фактом використання бази Російського Чорноморського флоту у м. Севастополь для здійснення дій та завдань, які несумісні зі статусом перебування Чорноморського флоту на території України.

На наше глибоке переконання, російсько-грузинський конфлікт навколо Південної Осетії не може бути вирішений без активного залучення міжнародної спільноти та зміни статусу і формату миротворчої місії. Відповідальність за підтримання миру в зоні нинішнього конфлікту має взяти на себе авторитетна міжнародна структура (ООН, ОБСЄ, ЄС чи НАТО).

"Наша Україна" вірить, що європейська спільнота, керуючись принципами демократії, інтересами забезпечення миру і стабільності на сході континенту та усвідомленням трагічного історичного досвіду Європи середини минулого століття займе чітку, послідовну і ефективну позицію в конфлікті навколо Південної Осетії і не дозволить перерости йому в повномасштабну російсько-грузинську війну.

Голова Народного Союзу "Наша Україна"

В'ячеслав Кириленко

Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Навчаючи інших, ми вчимося самі”
Сенека

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.