Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Антигрузинська істерія у Росії. “Патріоти-активісти” завжди поруч із чекістами

Імперія «Совок» 7381 перегляд

Опубліковано - 11.08.2008 16:16 | Всі новини | Версія для друку

Антигрузинська істерія у Росії. “Патріоти-активісти” завжди поруч із чекістами
Антигрузинська істерія у Росії. “Патріоти-активісти” завжди поруч із чекістами
Рух проти нелегальної імміграції (ДПНІ) готує рейди по місцях концентрації громадян Грузії на території Москви.

Як повідомив лідер організації Олександр Белов (Поткин), зараз в російській столиці є декілька адрес, де відмічена критична криміногенна ситуація, проте правоохоронні органи не роблять ніяких дій.

За словами Белова, в даний час активісти ДПНІ складають списки квартир, де "нелегально" проживають грузини, а також тих місць, де грузинські кримінальні авторитети проводять свої "сходняки".

Лідер ДПНІ відзначив, що після завершення цієї акції списки можуть бути передані в правоохоронні органи, якщо на рівні керівництва країни все-таки буде ухвалено рішення про видворення громадян цієї країни за межі РФ.

Після початку військових дій в Південній Осетії лідер ДПНІ виступив з відкритим зверненням до керівництва Росії. Одін з пунктів заяви була пропозиція інтернувати громадян Грузії що знаходяться на території Російської Федерації, як осіб, що здійснюють розвідувальну і диверсійну діяльність, що підривають економіку Росії.

Крім того ДПНІ пропонує націоналізувати власність, що знаходиться на території Росії і належить громадянам Грузії.

Нагадаємо, в кінці 2006 року загострення відносин між Росією і Грузією із-за затриманих в Грузії чотирьох російських офіцерів вже виливалося в антигрузинську кампанію, під час якої з РФ видворялися грузинські громадяни, російські дипломати покинули Тбілісі і між країнами припинилося все транспортне і поштове сполучення.

На початку січня російські власті прийняли відмовитися від санкцій проти Грузії. Проте осад залишився у обох сторін. Річ у тому, що під час депортації померло декілька грузинських громадян, оскільки людей транспортували як за часів Сталіна - у транспорті, не обладнанному навіть для перевезень тварин. А пропаганда російських засобів масової інформації сприяла культивації в суспільстві образу ворога в особі грузинського народу.

Від “Аратти”: як бачимо те, що Ленін і Сталін є безспірними лідерами акції "Обличчя Росії" - повністю відповідає тому курсу, який останніми роками здійснює Кремль.

Як стало нині очевидним, і до агресії проти Грузії - російське керівництво готувалося не один і не два роки.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Історія вчить лише тому, що вона ніколи нічому не навчила народи”
Георг Гегель

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.