Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Нардепів-самооборонців шокувало нагородження Льоні Космоса

Влада 3752 перегляди

Опубліковано - 21.08.2008 14:31 | Всі новини | Версія для друку

Нардепів-самооборонців шокувало нагородження Льоні Космоса
Нардепів-самооборонців шокувало нагородження Льоні Космоса
Виявляється, столичний мер вніс “значний особистий внесок”, а ми дуркуваті кияни - цього не помітили. В тому числі - й народні обранці.

Народні депутати України, члени депутатської групи «Народна самооборона» прокоментували рішення Президента України Віктора Ющенка нагородити Київського міського голову Леоніда Черновецького з нагоди 17-ї річниці незалежності України орденом князя Ярослава Мудрого V ступеня – «за значний особистий внесок у соціально-економічний, культурний розвиток Української держави, вагомі трудові досягнення».

Кирило Куликов: «Раніше ми всі думали, що у нас мер – Льоня-Космос, а тепер він Льоня Мудрий, причому в п’ятому ступені».

Юрій Стець: «Я здивований, більше того – я в шоку. З іншого боку, сказати, що це неправильне рішення, не можна, адже це рішення Президента України».

Геннадій Москаль: «Почувши таку інформацію, я подумав, що це першоквітней жарт. Президент покепкував над українським народом».

Володимир Ар’єв: «Після цього нагородження, я вважаю, орден Ярослава Мудрого втратив будь-яку вагу. Оскільки нагороджувати таких людей, як Черновецький, це означає зіпсувати саму ідею нагородження за дійсно великі справи. Тоді давайте нагородимо, наприклад, Петра Першого, посмертно».
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Справедливість без сили і сила без справедливості - обидві потворні”
Жозеф Жубер

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.