Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Президенту пропонують прибрати знахабнілих клерків. Гарант цим тішиться

Влада 3747 переглядів

Опубліковано - 8.09.2008 15:44 | Всі новини | Версія для друку

Президенту пропонують прибрати знахабнілих клерків. Гарант цим тішиться
Президенту пропонують прибрати знахабнілих клерків. Гарант цим тішиться
Народний депутат України, член депутатської групи “Народна самооборона” Володимир Стретович заявив під час візиту до Львова, що главу Секретаріату Президента Віктора Балогу слід негайно звільнити з посади.

«Багато проблем виникають сьогодні у нашій державі через те, що Віктор Іванович (Балога) стоїть біля керма корабля, яким пливе наш Глава держави», – наголосив народний депутат.

Володимир Стретович навіть повторив сентенцію, яку напередодні вжив на «5 каналі»: «Коли столяр теше дошку і бачить, що там цвях сторчить, він цвях виймає і продовжує роботу далі. Так от, таким цвяхом є глава Секретаріату Президента. І я не боюся це свідчити публічно».

За словами Володимира Стретовича, «Віктор Іванович (Балога) не на своєму місці». «Це йому казала фракція в один голос під час зустрічі, казала, що ЕЦ подавлює всі партійні структури «Нашої України», що в Секретаріаті Президента хамське відношення до депутатів. І він пообіцяв, що наступна зустріч з ним буде присвячена цим проблемам», – пояснив Володимир Стретович.

Разом з тим політик вважає, що запит до Президента щодо необхідності звільнити Балогу, одним з авторів якого він є, може зашкодити цій процедурі. «Віктор Андрійович не любить працювати з-під указки, тиску. Якби цього звернення не було, можливо це полегшило б ту процедуру, на яку очікують багато хто у політикумі – я маю на увазі відставку Балоги. А тепер Ющенко може знехтувати цим, тим більше, що голосували за запит БЮТ та ПР», – зазначив народний депутат.

Володимир Стретович також розповів, що колеги з «Нашої України» дорікнули йому щодо запиту, мовляв, це технологічно, політично неправильно робити тепер. «Натомість я сказав, ви всі думаєте як я, проте я єдиний, хто не побоявся так сказати. І в цьому вся відмінність», – резюмував Володимир Стретович.
Замість післямови. Нашим народним обранцям варто було б ще перед виборами звільнити свою свідомість від холуйських та холопських комплексів. Бо не може існувати у природі "добрий і справедливий цар-гарант" і погані його клерки. Бо клерки гаранта такі, яких він особисто вважає за необхідне бачити.

Відтак, ми можемо із певненістю сказати - звільнення Балоги нічого не дасть. Бо у протилежному випадку - все набагато гірше - держава керована безвідповідальною людиною. Бо кожен балога рулить, як забажає.

А некерована держава - це найстрашніша стихія.

Тому, безпечніше для усіх громадян - простим і демократичним Майданом усунути недолік у владі.

Чи не так?
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Якщо народ позбавити його історії, то через покоління він перетвориться на натовп, а ще через покоління ним можна буде управляти ”
Йозеф Геббельс

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.