Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Гоголь, зупиняючись у німецьких готелях, підписувався як “Гоголь-українець”. Гоголя не любили в Росії, бо героїчною і красивою показував він Україну, а нерозумною і дикою Московщину. “Киньмо Московщину… Для кого ми працюємо?… Поїдемо до Києва, адже він наш, не їхній”, – писав він у листі до другого українця – Михайла Максимовича, видатного нашого вченого-природознавця, історика, філософа, фольклориста.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Герой України Левко Лук'яненко сказав гаранту все, що думає

Влада 4115 переглядів

Опубліковано - 17.09.2008 15:46 | Всі новини | Версія для друку

Герой України Левко Лук'яненко сказав гаранту все, що думає
Герой України Левко Лук'яненко сказав гаранту все, що думає
Левко Лук'яненко склав із себе повноваження голови Комісії з помилування при Президентові України, написавши відповідну заяву на ім’я глави держави Віктора Ющенка. Дисидент-шестидесятник не може слугувати криміналітету.

Своє рішення Лук'яненко аргументував тим, що Ющенко так і не почав нову добу в історії України, повідомив він журналістам.

«Замість посадити бандитів до в'язниці, Ви їх поставили поруч з собою, що майже однозначне з опусканням себе до їхнього рівня», - звертається Лук'яненко до Президента.

Вказуючи на те, що Ющенко «оточив себе людьми, які дбають не про долю України, а про свої егоїстичні інтереси», Лук'яненко апелює до Президента: «Ви потураєте главі Вашого Секретаріату, який зниження рейтингу „Нашої України" вирішив лікувати не покращенням її діяльності, а створенням іншої партії. Глава Секретаріату розіслав по областях антиконституційну вказівку, щоб керівники виступили з вимогою до Президента встановити пряме президентське правління, але Ви маєте знати, що таке не передбачене Конституцією і є ні чим іншим як узурпацією влади».

На думку Лук'яненка, глава держави не скористався теперішніми вищими повноваженнями для наведення ладу в країні, і надання ширших прав сьогодні несе загрозу національній безпеці країни.

«Надання Вам ширших прав, у теперішню відсутність виконавської дисципліни в органах виконавчої влади, створило б в Україні страшніший хаос, яким не проминула б скористатися Москва для перетворення України в Малоросію. Ваше прагнення продовжити собі президентські повноваження не чесним служінням Україні, а різними організаційними способами та боротьбою проти Вашого ж помаранчевого уряду та публічне звинувачення голови уряду у злочині - неприпустиме», - заявив Лук'яненко.

Політик переконаний, що «Президент цивілізованої держави перед тим, як звинувачувати прем’єра у злочинах, дав би завдання слідчим органам спочатку встановити істину, а вже потім виступати публічно».

«У морі хабарництва і беззаконня, в павутинні бюрократичного дисциплінованого жадібного чиновництва звичайна людина підіймає голову й задихається від втрати моральних критеріїв на вершині державної піраміди з Вами на чолі», - йдеться у заяві.

Усе вищезазначене не дає можливості Лук'яненку, як він стверджує, продовжувати працювати надалі на чолі комісії.

«За таких обставин вважаю за неможливе продовжувати виконання обов'язків голови Комісії з помилування при Президентові України ЮЩЕНКУ і повертаю посвідку», написав Лук'яненко.
Від “Аратти”: ми висловлюємо свою солідарність із Левком Григоровичем і звертаємося до виборців: не вірте облуді, яка ллється смердючим потоком від трубадурів Балоги.

Життя вже показало, що для клерків гаранта - Україна - ніщо. У порівнянні із їхнім особистим достатком і благополуччям. Ніщо для них і мі, мільйони виборців. І вони, для нас, до речі - ніщо. Бо ми їх туди - не обирали.

Проте, ми обирали Президентом Віктора Ющенка, а тому ми вимагаємо від нього негайного публічного звіту про виконання ним наших наказів. І це не примха а наше пряме Коституційне право. Право, яке ви, Вікторе Андрійовичу, ігнорувати не маєте права. Бо інакше - народ може ввести пряме народне правління, замість вашого, придуманого злодійкуватими клерками.

Одного разу таке вже було. Під час Майдану. Пам'ятаєте?
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Є речі, котрі неможливо пояснити. Є голос, що керує нами...”
Микола Гоголь

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.