Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- першою Українською конституцією вважається документ «Пакти і Конституція прав і вольностей запорозького війська», складений гетьманом Пилипом Орликом у 1710 році. Історики мають різні думки щодо того, чи був цей документ Конституцією у сучасному розумінні цього слова або прогресивним твором, який випередив свій час, адже перші Конституції в Європі і США з’явилися лише за сімдесят років потому. Реальної сили Конституція Пилипа Орлика так і не набула, оскільки складалася вона на чужині та її укладачі не мали змоги повернутися в країну. Але в історії вона залишилася як оригінальна правова пам’ятка, яка вперше в Європі обгрунтовує можливість існування парламентської демократичної республіки.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Без фальцетів. Тимошенко обіцяє, що газової шокотерапії цього року не буде

Влада 3717 переглядів

Опубліковано - 26.09.2008 16:30 | Всі новини | Версія для друку

Без фальцетів. Тимошенко обіцяє, що газової шокотерапії цього року не буде
Без фальцетів. Тимошенко обіцяє, що газової шокотерапії цього року не буде
Уряд України вже до кінця жовтня планує підписати довгострокову Угоду з Російською Федерацією про постачання природного газу.

Про це повідомила Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко сьогодні під час спілкування з представниками провідних зарубіжних агенцій.

Глава Уряду зазначила, що Україна зацікавлена у тому, щоб ця Угода була довгостроковою і носила стратегічний характер: “цього року нам було б дуже добре підписати не стресову Угоду на один рік, а стратегічну, на багато років вперед, Угоду між Україною і Росією щодо забезпечення природним газом”.

Юлія Тимошенко повідомила, що Уряд планує підписати таку Угоду вже до кінця жовтня. Прем’єр-міністр також сподівається, що російська сторона виконає домовленість про те, що Україна буде переходити на світові ціни на газ поступово протягом 3-4 років і що це не стане шоковою терапією для нашої економіки.

Водночас Юлія Тимошенко повідомила, що ціна на російський газ для України буде оприлюднена після завершення переговорів. “На жаль, після останнього візиту Президента України до Російської Федерації пролунала ціна 400 доларів (за 1 тисячу кубометрів), але я зроблю все для того, щоб поборотися за більш низьку ціну”, - запевнила Керівник Уряду України.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Вони вважають життя наше забавою і житіє прибутковою торгівлею, бо кажуть, то повинно ж звідкілясь мати прибуток, бодай із зла”
Біблія

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.