Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Тимошенко порадила гаранту радикальний засіб

Влада 3695 переглядів

Опубліковано - 29.09.2008 15:26 | Всі новини | Версія для друку

Тимошенко порадила гаранту радикальний засіб
Тимошенко порадила гаранту радикальний засіб
Прем'єр Юлія Тимошенко вважає, що найбільш ефективним для президента Віктора Ющенка способом боротьби з нею було би видання указу про заборону Тимошенко.

Про це вона заявила в понеділок на брифінгу.

"Я стежу за тим, що заради боротьби з Тимошенко розпускаються верховні ради, руйнуються демократичні коаліції, завозиться в Україну по імпорту Лазаренко, ще якісь речі робляться, укази готуються на розпуск парламенту і призначення нового прем'єра, що друкуються в Інтернеті", - сказала Тимошенко.

"Я думаю, що президенту доречно замість того, щоб руйнувати країну, випустити указ про заборону Тимошенко. Це буде набагато простіше для всіх", - зазначила вона.

Прем'єр вважає, що політична боротьба не має переходити границі, що забезпечують стабільність у країні, і президент не має переходити границі, що руйнують країну.

"Я можу сказати, що сьогодні також крок за кроком стає очевидним, що всіх цих обвинувачень, що лунають у мою сторону, убік нашої політичної сили, - що це все неправда. Ніяких зрад не було і не буде. Але в той же час життя країни дестабілізоване", - зазначила Тимошенко.

"І я була дуже здивована, клянуся вам, до самого серця, коли почитала стенограми виступу президента в Сполучених Штатах, де він на досить високому форумі сказав, що Тимошенко у Верховній Раді очолила комісію з імпічменту президента", - підкреслила Тимошенко.

Прем'єр завірила, що така заява - неправда, і вона не потрібно країні в даний момент.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Майбутнє відкидає свою тінь назад”
Іоганн Гете

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.