Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- під час англо-бурської війни (Південна Африка) в 1899-1902 роках, командир одного з загонів бурів українець Юрій Будяк, врятував від розстрілу одного молодого англійського журналіста. Згодом останній допоміг Ю.Будяку вступити до Оксфордського університету. В 1917 році Ю.Будяк працює в уряді Української Народної Республіки. В 1943 році Юрій Будяк помирає в радянському концтаборі. Англійського журналіста звали .... Уїнстон Черчілль....
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Грузинський сценарій. Росія уперто розігрує кримську карту

Захист держави 6533 перегляди

Опубліковано - 30.09.2008 17:12 | Всі новини | Версія для друку

Грузинський сценарій. Росія уперто розігрує кримську карту
Грузинський сценарій. Росія уперто розігрує кримську карту
Сьогодні МЗС України виступило із заявою щодо чергової провокації Москви у АР Крим і спробою зорганізувати міжнародний резонанс цьому замовному шоу.

Ми надаємо текст заяви без змін та коментарів:

Заява МЗС України у звя'зку з поширенням Постійним представництвом РФ при ОБСЄ звернення учасників т. зв. Всекримського мітингу

Усупереч гучним заявам керівництва Російської Федерації щодо невтручання у внутрішні справи України, російська сторона все ж таки не втрималася від спокуси розіграти „кримську карту”.

29 вересня цього року Постійне представництво Росії при ОБСЄ розповсюдило звернення учасників т.зв. Всекримського мітингу „Про грубе порушення правлячим режимом України основних конституційних повноважень Автономної Республіки Крим”.

Не варто зупинятися на вочевидь провокаційних мотивах такого звернення, інспірованого антиукраїнськими силами, які намагаються всіляко демонструвати свою відданість зовнішньому замовнику.

Очевидно, що представники „п’ятої колони” не зупинилися на намаганнях збурення громадськості проти політики демократично обраного керівництва України і вдалися до спроб очорнити його перед світовою спільнотою.

З метою дестабілізації ситуації в АРК використовуються методи та брудні технології, апробовані в 90-х роках минулого століття, і які спрямовані на формування сепаратистських утворень на теренах колишнього СРСР.

Санкціоновані Кремлем дії російської дипломатичної місії у Відні не відповідають нормам дипломатичної етики і міжнародного спілкування.

Такі дії не можуть розглядатися інакше як відверте, грубе втручання у внутрішні справи нашої держави, і як такі, що суперечать інтересам народів України та Росії.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Захист держави»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ми розпалюємо вогонь творящий. Якщо він гріє – хай. Втручатися не можемо, бо будь-яке насилля, навіть во ім’я істини, неминуче породить дисгармонію”
Олесь Бердник

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.