Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Коаліційні пристрасті. Кириленко каже, що не зникав, а грав у хованки у своєму кабінеті

Влада 3726 переглядів

Опубліковано - 3.10.2008 17:14 | Всі новини | Версія для друку

Коаліційні пристрасті. Кириленко каже, що не зникав, а грав у хованки у своєму кабінеті
Коаліційні пристрасті. Кириленко каже, що не зникав, а грав у хованки у своєму кабінеті
Голова фракції НУ-НС В'ячеслав Кириленко звинувачує частину народних депутатів від НУ-НС у спробі зриву переговорів про створення коаліції.

Про це він заявив сьогодні журналістам.

Він також спростував інформацію про те, що засідання фракції НУ-НС сьогодні не відбулось через те, що Кириленко "кудись зник". За словами Кириленка, протягом останніх чотирьох годин він перебував у своєму робочому кабінеті.

В.Кириленко наголосив, що для нього позиція окремих народних депутатів від НУ-НС є неприйнятною. "Ініціатива проведення зборів депутатською фракцією "Народна самооборона" є незрозумілою. Я не розумію, як депутатські збори "Народної самооборони" можуть прийняти рішення за 72 члени фракції "Наша Україна - Народна самооборона". Це неприйнятно. Більше того, така поведінка є просто зривом переговорів. Така поведінка є черговим провокуванням напруги в тій ситуації, коли взаємний діалог лише ледь-ледь відновився і ледь-ледь налагодився", - сказав Кириленко.

Як повідомлялося раніше, сьогодні народний депутат від НУ-НС Володимир Стретович заявив, що засідання фракції сьогодні було зірвано через відсутність керівництва. За його словами, керівництво фракції "кудись зникло".
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Такого безладу ніде немає. Треба, щоб сюди прийшли піночети й навели порядок. Бо в Україні жити соромно. Країна, де не діють закони. Це не демократія, а суцільна вакханалія. У нас безнадійно втрачений етично-моральний стрижень”
Іван Марчук

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.