Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Сафарі на маленьких українців. Іще один мажорик-вбивця майже на свободі

Кримінал 6254 перегляди

Опубліковано - 9.10.2008 16:34 | Всі новини | Версія для друку

Сафарі на маленьких українців. Іще один мажорик-вбивця майже на свободі
Сафарі на маленьких українців. Іще один мажорик-вбивця майже на свободі
Із сина депутата Сімферопольської міської ради Йосипа Файнгольда - 24-річного Віталія Файнгольда, який знаходився за кермом автомобіля Bentley, в аварії, за участю якого загинула 25-річна байкер Ганна Мішуткіна, взята підписка про невиїзд.

Про це сьогодні на прес-конференції в Сімферополі повідомив заступник міністра внутрішніх справ України - начальник міліції Криму Микола Іллічов.

«Кримінальна справа порушена стосовно особи - Файнгольда, йому обрано запобіжний захід – підписка про невиїзд. Сьогодні він знаходиться вдома, за першим дзвінком він з’являється на допити до слідчого», - зазначив начальник кримської міліції.

На сьогодні в справі проводяться ряд експертиз. «Автотехнічна експертиза, криміналістична експертиза вузлів та агрегатів автомобіля Bentley, (експертиза) технічного стану цього транспортного засобу, трасологічна експертиза», - сказав Іллічов.

Слідством вилучені зразки крові з подушки безпеки автомобіля Файнгольда. При цьому, зазначив керівник міліції автономії, експертиза проводиться за межами Криму. «Проводиться судово-токсикологічна експертиза за межами Криму, де саме, говорити не буду», - зазначив начальник ГУ МВС у Криму, додавши, що там, де проводиться експертиза, на її результати «ніхто не вплине». Результати експертизи очікуються найближчим часом.

Також Іллічов повідомив, що Файнгольд після проведення курсу терапії відмовився від здачі крові для проведення аналізів.

На запитання, чи встановлена швидкість руху Bentley, начальник міліції автономії відповів, що поки не може говорити про це – проводяться експертизи. «Мабуть, швидкість була перевищена», - додав він.

Як повідомлялося раніше, 16 вересня вночі в районі залізничного вокзалу Сімферополя сталася аварія за участю мотоцикла "Сузукі" та автомобіля Bentley. Удар автомобіля був такої сили, що мотоцикл розірвало на шматки. Bentley продовжив некерований рух і зіткнувся ще з двома автомобілями. Внаслідок ДТП загинула водій мотоцикла. Водій Bentley, за даними ДАІ, дістав струс головного мозку.

На похорони Мішуткіної приїхали байкери з міст Криму та регіонів України. У Мішуткіної залишилася малолітня дочка.

Справа знаходиться на контролі міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.

Від “Аратти”: не знаємо, як у вас, а у нас поза бажанням виникають асоціації із аналогічною справою пасинка Фірташа, який уник правосуддя. Бо втік у Ізраїль. Чи ще кудись. Принаймні,ми досі не побачили, щоб хтось активно шукав убивцю, чи хоча б покарав тих, хто здійснював його “евакуацію”.

Чи правоохоронці Луценка й на це не здатні?
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Минуле корисне тільки в тому сенсі, що вказує нам шляхи та засоби до розвитку”
Генрі Форд

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.