Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Заліщики (Тернопільська область), після нападу Німеччини на Польщу в 1939 році, деякий час перебував польський уряд. А вже після вступу у війну Радянського Союзу, цей уряд через Румунію евакуюється в Англію, й до 1945 року вважався легітимним урядом Польщі...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Міжнародний імідж держави. Іноземці-поліцейські надовго запам’ятають Росію

Імперія «Совок» 7240 переглядів

Опубліковано - 9.10.2008 17:57 | Всі новини | Версія для друку

Міжнародний імідж держави. Іноземці-поліцейські надовго запам’ятають Росію
Міжнародний імідж держави. Іноземці-поліцейські надовго запам’ятають Росію
Поліцейські, що приїхали до Петербургу зі всього світу стали легкою здобиччю російських злочинців. Обкрадені поліцейські з ЮАР і Німеччини, жодного злочинця не затримано.

Зараз в Петербурзі відбувається Генеральна асамблея міжнародної кримінальної поліції, на яку з'їхалися співробітники Інтерполу з 186 країн світу. Проте, відкриття поліцейського самміту не обійшлося без скандалів - за лічені дні жертвами злочинців стали вже два високопоставлених вартових порядку з-за кордону.

Буквально перед відкриттям Генеральної асамблеї, яка триває з 7 по 11 жовтня, жертвою злодіїв став поліцейський з Південно-африканської Республіки, а у вівторок - невідомі обікрали співробітницю німецької поліції.

Тепер міліція Петербургу намагається знайти злодія, що обчистив рюкзак управляючої з міжнародної координації Національного бюро Інтерполу Німеччини.

За даними розслідування, 7 жовтня близько 20 годин, після відвідин ресторану на Невськом проспекті, Сабіна Веннінгман виявила, що з її рюкзака зник гаманець. У ньому, за словами 49-річної жінки, знаходилися 600 рублів і 80 євро, національний паспорт, дві банківські карти і посвідчення співробітника німецької поліції.

В середу вдень Веннінгман заявила про крадіжку в 60-й відділ міліції Василеострівського району.

А 4 жовтня в Петербурзі невідомі обікрали начальника відділу Інтерполу в ЮАР Реджіна Джеймса Тейлора.

Близько 18 годин, на перетині каналу Грибоєдова і Невського проспекту, до нього підійшли троє невідомих. Через деякий час, після "розмови" з ними, поліцейський виявив зникнення з кишені гаманця. У портмоне розсіяного вартового порядку знаходилися водійське посвідчення, дві кредитні карти, 1390 євро, 60 доларів США і 100 ранд (валюта ЮАР).

Згодом з'ясувалося, що з кредитки в три прийоми були зняті гроші в сумі 11150, 105 і 128 ранд. Загальний матеріальний збиток склав 120 тисяч рублів.

Потерпілий детально описав прикмети двох злочинців, які відволікали його розмовою. Зовнішність третього він не запам'ятав.

Від “Аратти”: наївні західні поліціянти тепер наочно уявили, які дикунські джунглі - Росія. Втім, не для кого не таємниця, що комуністи створювали правоохоронні органи зовсім не для боротьби із бандитизмом, оскільки криміналітет в них завжди вважався класовоблизьким, а для боротьби із власним народом і придушення усього інакомислячого.

Російська правоохоронна система наразі аж ніяк не змінилася із сталінських часів. Тому дуже вправно розганяє демонстрантів, які наважуються протестувати проти влади. Система вправно фабрикує кримінал на усіляких призначених ворогів, знаходить миттю чеченські, грузинські чи українські сліди у будь-якому злочині.

А от щодо справжніх злочинців - то тут, як кажуть, проблема. Бо вони, злочинці, так і залишаються класовоблизькими у тоталітарній системі.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Підозр у людини тим більше, чим менше вона знає”
Френсіс Бекон

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.