Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Спортивна ”Міцубісі” насмерть збила дівчину в центрі Києва

Кримінал Регіон: м.Київ 9892 перегляди

Опубліковано - 1.08.2006 03:35 | Всі новини | Версія для друку

Кадр любительского відео з місця пригоди
Кадр любительского відео з місця пригоди
У суботу о 21.20 червоний спортивний автомобіль Міцубісі Лансер Еволюшн на очах мешканців наметового містечка збив двох дівчат на перехресті Майдану та Інститутської.

— Я почула жахливий удар, потім ще один. Потім сильний рев двигуна, повз нас швидко проїхала машина. Підбігла до парканчика, побачила двох дівчат, які лежали посеред дороги, — розповіла очевидець Ольга Коваленко, 21 рік.

Свідки не впевнені, але кажуть, що авто виїжджало на Інститутську з боку Михайлівської. Перехрестя ”Міцубісі” переїжджало ”на шаленій швидкості”, кажуть. Спершу машина збила 17-річну Валерію Самутіну. Потім, не гальмуючи, полетіла вверх Інститутською і збила ще одну дівчину, 14-річну Люду Антипову. Від удару Людмила відлетіла на десять метрів, пише "Газета по-українськи".

Водій не зупинився, поїхав далі. Його наздогнав міліцейський ”Фольксваген”, який чергував на перехресті.

Людмила померла миттєво, а її подруга лежала посеред дороги, кажуть, дивилася вслід червоній машині. Першу допомогу постраждалій надав лікар Микола Сивак, який чергував у наметах на Майдані. Хвилин за 15 приїхала ”швидка”.

Дві подруги переходили дорогу в забороненому для пішоходів місці. Але водії знають: у суботу та неділю, коли Хрещатик стає пішохідною зоною, на перехресті часто з’являються перехожі. Тому їздять тут обережно.

— 21-річний водій утікав. Наряд міліції затримав його на розі Інститутської та Шовковичної, — сказав ”ГПУ” начальник прес-центру київської міліції Володимир Поліщук.

Водія в супроводі міліцейського патруля повернули на місце ДТП. Як стало відомо ”ГПУ”, прізвище водія — Максименко, ініціали — В. М., державний номер - АА 7747 ВК.

Проте, як стверджують мешканці наметового містечка наметів, тут почалося щось дивне.

- Замість тієї групи, яка затримувала машину, прибули нові працівники ДАІ. Вони почали вимірювати відстань від машини, яка стояла, розгорнена, вже в інший бік, до трупа. У нас було враження, що хотіли спотворити картину, - розповідає Людмила Ілюк, координатор ВО «Свобода».

Сам водій почав комусь телефонувати. Група підтримки прибула на двох «Мерседесах» - державні номери - 018-39 КВ та АА 7034 АН, і темно-синій «четвірці» з номерними знаками АА 4745 АЄ. Після цього одного з тих, що приїхали чогось посадили в Міцубіси і відвезли. Свідки вважають, що цю людину повезли на експертизу замість того, хто збив дівчат.

"Група підтримки" почала бикувати на міліціонерів та свідків, на хлопця з наметового містечка, що знімав всю подію відпочатку на відео і пробував знімати "бикування" групи підтримки. Ці хлопці не цурались вживати таких виразів як "чо ти снімаєш тут сваєй камєрой, сєйчас тібя тут па асфальту размажу" чи "щас пєрєстрєляю всєх нафіг".

- Хлопці з «Мерседесів» зв'язувалися, схоже, з адвокатом, після чого сказали: «Якщо переходять дорогу в недозволеному місці, то можна давити, і нічого не буде», - обурюється Людмила Ілюк. Свідки стверджують, що вся подія знімалася на відео одним із мешканців наметового містечка. Проте, міліція ігнорувала заяви свідків, що є відеозапис розгортання подій, багато свідків не було опитані, не брали їх телефони, пише "Україна кримінальна".
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Тільки люди розумом убогі, особливо недоумки та ідіоти, позбавлені національних прикмет”
Арсен Річі

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.