Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- першою Українською конституцією вважається документ «Пакти і Конституція прав і вольностей запорозького війська», складений гетьманом Пилипом Орликом у 1710 році. Історики мають різні думки щодо того, чи був цей документ Конституцією у сучасному розумінні цього слова або прогресивним твором, який випередив свій час, адже перші Конституції в Європі і США з’явилися лише за сімдесят років потому. Реальної сили Конституція Пилипа Орлика так і не набула, оскільки складалася вона на чужині та її укладачі не мали змоги повернутися в країну. Але в історії вона залишилася як оригінальна правова пам’ятка, яка вперше в Європі обгрунтовує можливість існування парламентської демократичної республіки.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Кризу ще можна оминути. Тимошенко звернулася до виборців

Влада 4234 перегляди

Опубліковано - 19.10.2008 19:52 | Всі новини | Версія для друку

Кризу ще можна оминути. Тимошенко звернулася до виборців
Кризу ще можна оминути. Тимошенко звернулася до виборців
Щойно прем'єр Юлія Тимошенко звернулася до виборців. Вибори - не на часі, бо сьогодні, на тлі біди, яка насувається на Україну, всім треба забути про суперечки і разом рятувати країну. БЮТ в односторонньому порядку припиняє політичні війни.

Тимошенко звернулася до лідерів усіх парламентських партій із пропозицією: завтра, о 12 годині, зібратися у парламенті, щоб об'єднатися і утворити коаліцію захисту від світової фінансової кризи за участю всіх фракцій парламенту та створити на її основі уряд.

Вона наголосила, що позачергові вибори принесуть усім тільки безлад і тоді неможливо буде захистится від кризових явищ, оскільки ситуація вимагає миттєвої реакції виконавчої та законодавчої влади на виклики, які будуть привнесені ззовні.

Тимошенко запевнила, що наразі великої небезпеки для української економіки і громадян немає, оскільки, уряд вжив антикризових кроків і діє за зарані розробленим планом. Але, ситуація може змінитися у будь-який момент.

Разом іщ тим, вона вважає, що зараз треба терміново сформувати новий уряд на базі нової коаліції.

"На базі такої коаліції терміново переформатувати Кабінет міністрів, створити уряд захисту України від економічної кризи, надавши йому можливості негайно реагувати на світові виклики", - пропонує прем’єр

На думку Тимошенко, кожна фракція має делегувати у новоий Кабмін найкращих фахівців. "Така коаліція й уряд повинні діяти доти, доки загроза не буде відведена від країни і від світу. А потім робіть які завгодно вибори", - зазначила Тимошенко.

Тимошенко наголосила на необхідності оголосити мораторій на будь-які політичні протистояння і БЮТ виходить з політичного протистояння в односторонньому порядку й не буде реагувати на будь-яку політичну агресію.

"Якщо наші ініціативи будуть відкинуті, тоді наша команда буде самостійно протистояти кризі", - зазначила Тимошенко, - "Я ніколи не залишу поле бою в час важких викликів для країни.

Тимошенко публічно вибачилася за своїх однопартійців, які жорстко відстоювали свої принципи. "Можливо, в цій ситуації наші депутати поводилися занадто рішуче в судах і Центральній виборчій комісії. Я вибачаюся за це перед вами. Але повірте, вони мали підстави так діяти, бо знають весь масштаб загроз та викликів, які для України сьогодні надає криза", - сказала Тимошенко.

Вона наголосила, що виборів 7 грудня вже не буде і це результат, якого домоглися її однодумці. "Наша команда зробила все, і сьогодні я можу констатувати - 7 грудня виборів не буде", - сказала Тимошенко.

Вона підкреслила, що у разі, якщо вибори співпадуть із прогресучою кризою - переможців не буде. "Бо якщо світова криза вибухне в Україні, вона змиє всі доходи людей, вона похитне країну, і заодно змиє всіх кандидатів у президенти та будь-які коаліції, разом узятих", - підкреслила Тимошенко.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Шумерський тип культури надзвичайно споріднений з неолітичними пам`ятками Південної Русі...”
Рене Генон

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.