Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Президент Ющенко поспілкується із слідчими ГПУ на допиті

Кримінал 4554 перегляди

Опубліковано - 22.10.2008 14:16 | Всі новини | Версія для друку

Президент Ющенко поспілкується із слідчими ГПУ на допиті
Президент Ющенко поспілкується із слідчими ГПУ на допиті
Президент України Віктор Ющенко прибув на допит до Головного управління з розслідування особливо важливих справ Генеральної прокуратури України.

Ющенко під’їхав до будівлі управління о 12.20, і близько години спілкувався з журналістами.

За словами глави держави, він високо оцінює проведену Генпрокуратурою роботу у справі щодо посягання на його життя та здоров’я. Ющенко зауважив, що за останній рік-півтора слідчі Генпрокуратури виконали «колосальний, надзвичайно великий масив роботи».

Разом з цим Президент зауважив, що три ключові фігуранти справи, які сьогодні є дуже важливими для ефективного продовження розслідування, перебувають у Росії.

«Без їх допиту і, можливо, не тільки допиту важко сподіватися, що процес (розслідування справи – УНІАН) буде таким, який би ми хотіли мати з точки зору часу. Але я переконаний, що з позиції відповіді і відповідальності людей, які стоять за цим злочином, відповідь буде. Я хочу цей оптимізм передати і журналістам, і простим громадянам України. Нам необхідно з цими злочинцями розібратися», - сказав Ющенко.

Він зауважив, що Генпрокуратура не винна у тому, що цих людей і досі немає в Україні.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Релігія це зітхання пригнобленої тварі, серце безсердечного світу, подібно до того як вона - дух бездушних порядків. Релігія є опіум народу ”
Карл Маркс

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.